Adamo hinta (beszélgetés)
Sziasztok!
Engem is érdekel jó állapotú Adamo hinta. Ha tudtok valakinél eladót,legyetek szívesek írjatok a tunci_ke@freemail.hu címre.
Köszönöm.
Sziasztok!
Kisfiamnak vásárolnék használt, de jó állapotú Adamo bébihintát.
Ha tudsz ilyet kérlek jelentkezz az s.audrey@freemail.hu email címen.
Köszönöm!
Sziasztok!
Komplett (állvánnyal együtt)Adamo hintát vennék, most születendő 2. lányomnak.
Tel: 06-70-322-58-51
emil: zolmart@gmail.com
Ha vki tud ilyet kérem jelezze.
Nagyon köszönöm
köszönöm :))
minden rendben ment!!!
Keresek eladó használt, de jó állapotban lévő adamo bébihintát. Rugó, kampó nem szükséges. Színe mindegy. Kb 10000 Ft-ért.
Ha tudsz ilyet, kérlek írj nekem itt vagy emailben: csuti25[kukac]gmail.com
Köszönöm!
Érdeklődnék, hogy megvan-e még a hinta.
Köszönöm Erzsi
Szia!
Nekem lenne eladó hintám, ha még érdekel, kék macis színben!
Ha még aktuális ide tudsz írni: szalcsieri@googlemail.com
Erika
Sziasztok!
Nem találok sehol használt Adamo hintát! Ha valaki tud,légyszíves jelezze!/kisfiam van/
Köszi!
Lehet hozzá állványt venni 15 ezerért, nekünk az ajtóba lett felfúrva, ezért sem használtuk sokat, csak ha úgy mond "kellett". Amúgy biztosan meglesz, mert nem hírdetem. :) Szólj nyugodtan amikor gondolod. Amúgy szerintem ez nem olyan dolog, amit nem szabad előre megvenni, hiszen a másik gyerkőcök is használhatják. :)
Amúgy a színe unisex, sárga méhecskés. :)
Az én kislányom most 2 hónapos.:o) Kb. 4 hete van meg a hinta és azóta csak könnyebb nekem vele. Szóval én nagyon ajánlom.
A hinta végén a párnát fel lehet kötni és akkor nem lóg ki belőle a lába és olyan mint 1 bölcső. :o)
Én is egész jónak láttam, amikor nyaraltunk. A 3 éves lányom ki is próbálta, neki tetszett, de a piciknek nem baj, vagy nem rossz, hogy lóg a lábuk?
Persze már én is a picurnak szeretném majd...
Szia!
Nekünk van és mi nagyon szeretjük. Főleg akkor jó, ha fáj a pocakja, a hintában megnyugszik. Ha nem sikerül sehogy sem elaltatnom, vagy túl van pörögve, mindig a hintába teszem bele és hamar beszunnyad aztán átteszem a kiságyába. Az adatlapomon a képeimnél van hintás is. :o)
További ajánlott fórumok:
- Rubint Rékának a (teraszán lévő) hintaágyát hol lehet beszerezni?
- Mikortól használható a babykomp és a az ugrálós hinta szerintetek?
- Szerintetek kicsi gyereket (1 év körülit) lehet a kezénél fogva hintáztatni?
- Van valakinek tapasztalata az ADAMO hintáról?
- Ismeri valaki az ADAMO hintát?
- Föggő-lengő bölcső, Adamo hinta kérdésem lenne.Akinek van ilyen vagy ismeri segítsen!