Ábrándozzunk ! Vége van a járványnak, hová mennénk nyaralni, vagy mit csinálnánk örömünkben. (beszélgetős fórum)
Csokifiúval meg nem tudnék mit kezdeni, bármiféle szigetek körül meg úszni kellene, szóval inkább bemegyek a suliba. :D
Meg az Astoriához a jegyzetboltba.
Köszönjük szépen! 🌸
Szépséges napot Nektek is!
:D
Ez nagyon jópofa!
Élelmesek ezek a gyerekek 💕
Enyém megkérdezte az apáját miután felszolgálta a kávét, hogy "can I get some tip?" 😂
Mondtam neki, hogy majd másnap, ha kicsekkolt apa, nézzen szét, hátha hagy az éjjeliszekrényen egy kis borravalót.
Persze elfelejtette. :)
De nálunk is én vagyok a housekeeper.
Nálatok hány évesek a gyerekek?
Úsznék a kedvenc helyeimen, strandokon.
Apropó, igaz, hogy állítólag a Balatonon és a nyaralók környékén megdobálták a városból érkezőket, hogy ne vigyék oda a vírust? Mondjuk elhiszem, hogy félnek, de akkor most nem mehetnek le a nyaralókba a tulajok?
Hallottam valamikor régen egy rádió műsort, amiben épp arról beszéltek, hogy aki nem tud elutazni, az is tehet, úgy "mintha" nyaralna.
Zsofi nyaralása is erről szól.
Igen, tervezzünk, tegyünk úgy , mintha.
Szervezzük meg az utazást, nézzünk ki úticélt, programot. Játsszuk el az utazást, vagy bármit, ami nagyon hiányzik. Határ a csillagos ég ! Legyünk újra szabadok és gyerekek. Manapság van hozzá virtuális tér, így könnyen megy minden....
Azt hiszem, szívesen becsekkolnánk ebbe a családba ;)
Elmeséltem a kölykeimnek. Hiba volt, a szipirtyó már tegnap este kérte a vacsora árát. A dolog szépsége, hogy én főztem. De amint megtudtam, ő az étterem tulajdonosa, én csak a séf vagyok 🙃😛🙃
Ezen felbuzdulva ördögfi közölte, hogy az autókat viszont tőle kell bérbe vennünk. 😁 Szörnyeket nemzettem.
Jaj de jó ilyeneket olvasni!!!!
Jó nyaralást!
Hééét. :)
Tegnap csak annyit írtam az apájának, hogy ne haza jöjjön munka után, hanem a megszokott glasgowi hotelbe. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy mit fog gondolni, de értette. :)
A gyerek az előszobában elkérte az útlevelét és amíg apjuk zuhanyozott, csináltunk neki welcome kávét, kis kekszekkel.
Mi most készülünk Glasgowba.
Kitaláltuk a gyerekkel, hogy oda menjünk. Ő oda szeretne, én St Tropezba. De először az ő kívánságát teljesítjük. :)
Kinéztünk egy szállodát, úgy tettem, mintha felhívtam volna (persze tudja, hogy nem). Lefoglaltam egy lakosztályt.
Most rendezzük be a lakást szállodai szobának. :)
Kis bőrönd elővéve, mindjart pakolunk.
Egy váltás ruha elég lesz.
Aztán este vacsora a teraszon vagy a szálloda éttermében, majd egy családi mozi.
Még nem tudjuk, meddig maradunk.
Ahogy megérkezünk, átváltunk angolra.
Majd csinálunk képeket is. :)
A gyerek lesz a recepciós. ❤
Jártam ott, varázslatos, de inkább kívül, mint belül.
Bent a szűk utcák tömve vannak szuvenír árusokkal, vendéglőkkel, de szerencsére kisebb múzeumok is vannak. Apály idején körbe lehet járni a szigetet, vezetővel, vagy anélkül messze be lehet menni a sekély tenger mederben.
De jó is ábrándozni, emlékezni a jóra.