A töltött húsokhoz való töltelékbe a kenyeret/ zsemlét mibe áztassam be? (tudásbázis)
26. d41005143d
2014. nov. 21. 12:17
en vizben szoktam aztatni.
25. M_Marcsa
2010. nov. 15. 18:35
vízbe
24. demeeri
2010. nov. 15. 17:33
Anyukám mindig tejbe áztatja...szerintem tejbe.
23. magdi 65
2010. ápr. 4. 19:01
Szakács a fiam,tőle tanultam.Inkább zsemlyét áztatni vizbe,jól kifacsarni.Tapasztalat,kicsi vizbe áztatni ,gyorsan kifacsarni.
22. 31bc25d879
2009. nov. 15. 16:36
Vizbe szoktam de lehet tejbe is.
21. M_Marcsa
2009. nov. 15. 16:12
tejbe
20. Nemtudomka
2009. nov. 15. 15:04
Vízbe--- a sülés során az ebből kipárolgó víz puhítja a húst!
19. zebracsikó
2009. márc. 3. 16:17
legjobb, ha ropogósra pirítasz kenyérkockákat, és utána ezeket áztatod tejbe
18. zebracsikó
2009. márc. 3. 16:16
tejbe
17. Jázminka
2009. márc. 3. 16:12
Én soha nem áztatom,viszont apró kockára vágom és megpirítom teflon serpenyőbe,mert úgy nem kell alá olaj.Igaz ami igaz,1 nyers tojással többet teszek bele,és soha nem hullik szét.A húsnedv úgyis "feláztatja". Próbáljátok ki,nem bánjátok meg! :)
16. 85ef3bb3d1 (válaszként erre: 6. - Lissa20)
2009. márc. 3. 16:03
Én bele szoktam!
15. educi95
2009. márc. 3. 15:59
Szia!Bár én még csak 13 vagyok,azért szoktam anyunak segíteni,és ő általában tejbe áztatja bele.
Örülök ha segíthettem.
Edina
14. gabikka
2009. márc. 3. 15:58
Vizben aztatni , majd csavarni ,(kiszoritani),nyers tojast hozzadni stb.
13. gyöngyi99
2009. márc. 3. 15:56
Szia! Tejbe is szokták, de én vízbe szoktam, és igen jól szokott sikerülni. A hangsúly a fűszereké.
12. mami581
2009. márc. 3. 15:53
Zsemlét és vízben áztatni és összenyomni ill.kicsavarni.Mit teszel még vele? A töltelék igen sokféle lehet.
11. csehe (válaszként erre: 6. - Lissa20)
2009. márc. 3. 15:45
Beleteheted, csak ne legyen kemény, mire a töltelékbe kerül. És szintén víz, a mamám is így csinálta...
10. e28ddc7c9b (válaszként erre: 6. - Lissa20)
2009. márc. 3. 15:45
Bele, én jobban szeretem benne mint a belsejét.
9. k.tünde78
2009. márc. 3. 15:44
Langyos tejbe kell áztatni,és igen a kenyér héja is bele mehet.petrezsejem zöldel megbolondítva,pirított hagyma gomba kis fokhagyma bele,még istenibb lesz.
8. g1977g
2009. márc. 3. 15:44
én a kenyér héját nem szoktam beletenni, mert nem tudom rendesen eldolgozni. tejbe áztatom.
7. Borsa
2009. márc. 3. 15:42
Tejbe. Esetleg mehet belelegy kis víz is.
6. lissa20
2009. márc. 3. 15:41
Nagyon köszönöm a válaszokat. És még egy kérdés: ha kenyérből csinálom akkor a héját is bele tehetem?
5. szanád (válaszként erre: 3. - Tapsi hapsi)
2009. márc. 3. 15:38
én is...
4. 85ef3bb3d1
2009. márc. 3. 15:38
Tejbe! Vagy ha sajnálsz annyi tejet akkor fele víz fele tej!!
3. tapsi hapsi
2009. márc. 3. 15:38
csak sima vízbe. én legalábbis mindig így csinálom
2. 9cb35398ff
2009. márc. 3. 15:37
Én vízbe szoktam!
1. lissa20
2009. márc. 3. 15:37
Sziasztok! Tudna nekem valki abban segíteni hogy a töltött húsokhoz való töltelékbe a kenyeret/ zsemlét mibe áztasam be? Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- A barátomnak nagyon büdös a lába és a zoknija is. Mit csináljak, a zoknikkal, mibe áztassam? Segítsetek lécci
- Update zserbót készítek, de csak xillitem van itthon! Ha csak a töltelékbe teszek belőle, a tésztába nem, attól még megkel?
- Aki szokott otthon kenyeret/zsömlét sütni...
- Valaki ért már el azzal fogyást, pozitív változást, hogy a fehér kenyeret/tésztát lecserélte teljes kiőrlésűre és hasonló lépésekkel?
- Ki hogyan késziti a különbözö húsokhoz a páclevet?