A tizedik unoka (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A tizedik unoka
Kedves Mindenki!!
Jelentem UTON VAN!!!
Nagyon örülök,hogy tetszett a cikkem.Amiben minden valós.
Már most is nyolc unokám van,de a jóból sosem elég!!
Nagymamának lenni csodálatos érzés.
Sok sikert a 10. unokához!! Meg lesz, hidd el!! Nekem 2 éves a legkisebbem, 46 voltam, mikir született. Ugyan unokám még nincs, de mi is nagy család vagyunk a 6 gyerekünkkel 🥰
Sok sikert, kívánom, hogy az álmotok mihamarabb teljesüljön!!
Sikerülni fog 💝
Édesanyám diplomás unokáinak aránya : 100 %.
l gyerek diplomás ( én)
l unoka szintén. ( a fiam )
Egyébként gratulálok a szép nagy családhoz.
Kívánom, hogy sikerüljenek a további unokák😀.
Nekem is pont 10 van. Nemsokára 11 ..
Köszönöm a jókívánságokat. Nagyon reménykedünk.
Bár én , mint ANYA a lányomért is nagyon izgulok.
Jó lenne még megérni, egy kis babázást!!!
Így is sokat segítettem a menyeimnek is az unokák nevelésébe, de az már régen volt szinte mind felnőttek.
DE 3 egyetemistával kevesen dicsekedhetnek.
Sára 24 ELTE
Zsolt Kohómérnöki
Dóri angol nyelvtanári diplomával.
Aztán ki tudja , hátha még egy uj Petőfi születik???!
Hello Alessandro!!!
Nagyon köszönöm a jó kívánságiadat. Nagyon várjuk az áldást, és valóban ebbe a családba megszületni igazi csoda lenne.
Hiszen a szűk család valóban 16fő, és összetartanak az unokatesók, akik egyben barátnők, barátok is-
Kedves Kata Nagymama!
Bátorkodtalak neveden szólítani, hiszen többször is váltottunk mi már levelet egymással. Igazán sajnálom az eddig elvesztett pici életeket és szívből kívánom, hogy megszülessen végre a 10. kisunokád egészségben, és hosszú
boldog élet birtokában. Sőt, még több is szülessen!
Ezt kívánom neked őszinte tisztelettel!
Ugrás a teljes írásra: A tizedik unoka
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet valaki olyan gusztustalan, hogy miután a lábát tapogatja, kézmosás nélkül ad enni az unokájának?!?
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Olvashatok-e 3 éves unokáimnak Grimm és Andersen-meséket, vagy ezen már túlhaladt az idő, és marad a DVD, meg a TV?
- Hivatalosan tehetek az ellen, hogy az exférj láthatáson ne mutathassa be a tizedik barátnőt is a lányaimnak?
- 1.-én kellett volna bevennem a következő tablettámat. De csak tizedikén tudom megvenni. Szedjem tovább vagy a következő hónapot várjam meg?
- Hogy lehet, hogy kb a tizedik, első tízben benne vagyok majdnem zsinorban, a helyezésem pedig nem lesz jobb?