A ti babátoknál milyen betegséget okozott a fogzás? (beszélgetés)
Szia!
Az én kislányomnál sajnos elég csúnya hasmenés jelentkezett fogzás alatt. Sokáig nem is tudtam, hogy ez a két dolog összefügg. A popóját rendesen meg is viselte ez az időszak. Hála istennek, miután több alkalommal is lekezeltem Sudocremmel pelenka cserénél, enyhült a pirosság és lassan megnyugodott a bőre.
Az en dokinenim is mta a nurofent, viszont a helyettes sarkany total lecseszett minket, hgy mit kepzelunk, mert szetcseszi a baba Gyomrat/belet... Mit kepzelunk?! Maxi.kup.
Amugy valtogani szoktuk,amikor kell. Panadol/nurofen/germicyd,mikor mikor mi kell :)
Ugyanezt mondanám én is.
Nurofen baby, és se láz, se fájdalom.
Nálunk a kisebbik lányom folyamatosan náthás volt amikor bújt a foga...hasmenés az elmerült minket! Egyet értek az előttem szólókkal hogy annyi köze lehet hozzá hogy gyengébb az immunrendszere! A két nagyobb gyerekembél pedig észre sem vettük hogy bújnak a fogak nem voltak betegek egyszer sem csak kocogott a kanál :)
Szerintem ne legyél megijedve át kell veszelni a fogzást! :)
Semmilyen betegséget nem okoz a fogzás, lehet tőle hőemelkedés, lazább széklet, nyűgösség.
Viszont mivel gyengíti az immunrendszert, így könnyebben elkap vírus vagy baktérium okozta betegségeket, mint pl. a tüszős mandula gyulladás. Ezzel én orvoshoz vinném mihamarabb.
Ha nyűgös is, az azt jelenti, hoyg fájdalmai vannak, én adnék neki nurofent.
A borzasztóan fogzik,mit takar? Nalunk 4 foga jön egyszerre :)
Túszok mandula Gyuszi az max.azert lehet,mert ilyenkor azok a teruletek,mint egy nyílt seb, hamarabb bemegy a baci es benyelt vmit. Doki hoz nem akarod vinni?
Én fiaim max.fosiztak,mint a pelikan :)))
Úgy értettem h lehet e összefüggés h felsoleguti betegséget kap el fogzas ideje alatt nem pedig pl hasmenest.
A nagyobb fiam is mindig a torkával bajlodott ha jött a foga
Nálunk hasmenéses lett és náthás, a kettő váltakozva. S igen, nagyon nyűgös, mert volt, hogy több foga is jött egyszerre. Láza viszont nem volt.
Mi Osanit-ot adunk neki, attól nyugodtabban vészeli át.
11 hónapos babám borzasztóan fogzik,felül már látszik a kis fehér pötty de mára közben le betegedett,tüszös lett a mandulája.
Rettenetesen aggódom.
Lázas és nyűgös is.
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Centrális diabetes insipidus! Van valakinek itt ilyen betegsége?
- Kullancs Kérdések! Volt olyan akinek komolyabb betegséget is okozott?
- Kinek mi volt a legdurvább testi tünete/betegsége amit a LELKE okozott? Miközben orvosok egészségesnek találták.