A ti babátok megtriplázta a születési súlyát 1 éves korára? (tudásbázis kérdés)
Nem
4290g-mal született és 1 évesen volt 11 kiló felett, de még nem volt 12 kiló
Kicsit sem bánom, hogy nem triplázott, hisz így is nagy gyereknek számított végig.
Tegnap mértünk, négy hét alatt most "csak" 27 dekát híztunk így 9300gramm. Tuti,h nem lesz meg a triplázás ha a születési súlyát veszem számításba.
De nem érdekel már. Szép és egészséges, jó húsban lévő babuci :))
Az enyémek közül az első kettő igen, sőt a második az megnégyszerezte, és ő hízékony is, szóval nem is nagyon örültem neki, holott nagyon sok zöldséget és levest evett inkább, nem édességgel tömtük.
A harmadik még most, másfél évesen sem háromszorozta meg, pedig nem soványka, nekem itt ez az elmélet meg is dőlt, pedig én is mindig ezt karattyoltam, hogy 6hónap duplázás, egy év triplázás, 2 év négyszerezés.
Nem minden gyerekre érvényes, és be kell vallanom, hogy a 3. ettől még teljesen oké:)))
nem is emiatt aggódom.. csak volt egy megjegyzés egy olyan egykori osztálytársamtól aki azt hiszi,h mindent tud, mert két gyereke van. (majd este leírom a naplómba).
Amúgy tnap jól ettünk, ma megint nem.
Nem.
4150 grammal született és 1 évesen 10.5 kiló volt.
de ahogy látom kislányod gyönyörű, egészséges, úgyhogy ne aggódj emiatt!
Ezek ezer éves statisztikák, de nem kell ám mindennek úgy lennie, ahogy azt 100 éve leírták! Ne idegesítsd magad rajta! ;)
Igen, illetve majdnem.
Az egyik 3450 g volt születéskor, és 1 évesen 10200 g-ot nyomott,
a másik születési súlya 2050 g, egy évesen 8000 g volt.
Az enyém igen.
3800 gr születéskor és közel 12 kiló volt 1 évesen:)
nem egészen,de majdnem.
3570 volt, és 10,1 kiló körül volt.
Meg.
A lányom 2490 grammal született, 1 évesen 8 kiló volt, a fiam 2800 grammal született, 1 évesen 9,6 kiló volt.
További ajánlott fórumok:
- A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Numerológia- Sorsunk a születési dátumunkban és a születési nevünkben megírva
- A Merkúr, Vénusz, Jupiter, Neptunusz, Plútó karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Valaki már kérte ki a kórházból a születési zárójelentését?
- Szerintetek befolyásolja a baba születési súlyát az anya étkezése?
- Mennyire becsülték a babátok súlyát hasonló ultrahangi méretekkel?