A terhesség során felduzzad a boka? és ha igen akkor a hanadik héttől? (tudásbázis)
9. daimon
2009. szept. 5. 11:08
értem... nem vagyok terhes félreértés ne essék :D csak kiváncsi voltam... mert ugyebár bedagadt a bokám de rendesen és nem tudni mitől... ha sokat pihentetem lemegy a duzzanat... és az egyik barátnőm poénból mondta hogy "huu már látom jön a baba..." és utána a baráti kőr nem tudott kompromissdzumhoz jutni mert senki sem tudta igazán hogy most mi az igaz... akkor gondoltam megkérdezem itt.. nagyon köszönöm a kommenteket! egyébként nem tudjátok mi lehet a baja? a bokámnak.... nem ütöttem be meg semmi... és csak néha néha fájdogál.... nem tudom mi től lehet... ha pihentetem lemegy a duzzanat...
8. mreich
2009. szept. 5. 08:06
A nagy melegben jobban. Nekem az ujjaim is dagadnak. A vérnyomásodat kell figyelni, ha nagyon vizesednél!
7. gpetra
2009. szept. 5. 08:03
Hajlam kérdése. Rám már a harmadok hónapban nehezen jöttek fel a cipőim, pedig nem is híztam addig, egyszerűen visszatartotta a vizet a szervezetem a nagy melegben. Egy hete lement az összes víz.
6. Sirga
2009. szept. 5. 07:29
Nem feltétlenül - nekem nem volt ilyen problémám.
5. andi6020
2009. szept. 5. 07:23
nekem egyik terhességemnél sem duzzadt semmim
4. csalamádé
2009. szept. 5. 05:49
Normál esetben nem duzzad be.
3. Mókica
2009. szept. 5. 02:35
nekem csak a szülés előtt pár nappal duzzant fel...
2. vinszisz
2009. szept. 5. 00:10
Van akinek igen,és van olyan szerencsés akinek nem.Nekem pl.az első terhességemnél egyáltalán nem duzzadt meg,a harmadiknál viszont elég csúnyán!
Hogy hányadik héten?Teljesen változó,sok kismamával beszélgettem,van akinek már az első trimeszterben megtörtént és van akinek csak a harmadik végén.
1. daimon
2009. szept. 4. 23:55
A terhesség során felduzzad a boka? és ha igen akkor a hanadik héttől?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Hányadik héttől figyelhető meg a mell eresedése terhesség alatt? Linea negra vonal erőssége változhat-e (reggel halványabb, este sötétebb)?
- Mellfeszülés hányadik terhességi héttől jellemző?Segítség!