A TE ÉLETEDBEN mit jelent... (beszélgetés)
Néha egész váratlanul érzi meg az ember - fura módon. Dolgozatot írtak a gyerekeim, csendben figyeltem koncentráló arcuk egy-egy részletét, ahogy a füzet felé hajoltak - az ablak nyitva volt, kis szellő fújt, s én hirtelen azt éreztem; szép ez a pillanat, jó, hogy itt lehetek és ezt a munkát - hivatást csinálhatom. Csak egy pillanat volt, nyugodt, tiszta és boldog.
..........
Utoljára ez volt számomra a pillanat varázsa. Vagyis ezt nem csak szerelem idézheti elő - hirtelen elérheti-kaphatja az embert máskor is, s ilyenkor érezheti azt is, amit én pár napja - jó helyen van, s örül, hogy ott lehet abban a pillanatban.
Amikor valamit érzek minden kétséget kizáróan. Ez lehet pozitív, de negatív is. Tökmindegy.
Valamivel kapcsolatban elfog egy érzés, és semmi másnak nem hagy helyet, csak arra tudok figyelni.
a pillanat varázsa?
Egy intenzív érzést. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni.
egész napos feltöltődést.
ilyenkor mindig kicsit kívűlről nézem magam.
azt, hogy rám néz, és én mondok Neki valamit (vagy néha csak mondanék, de nem mondok), és a szemünk egy hosszú pillanatra csak egymásba fonódik
vagy amikor gyerekkoromban szülinapomat ünnepeltünk, és el kellett fújnom a gyergyákat
További ajánlott fórumok:
- Hiányérzet az életedben
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Melyik filmen sírtál a legtöbbet életedben eddig?
- Van olyan dolog az életedben amit nem sikerült feldolgozni/elfogadni?
- Hiszel az ima erejében? Történtek az életedben csodák?
- Ha a mai nap lenne az utolsó az életedben, mit csinálnál?