A szürke ötven árnyalata (beszélgetés)
Most már tudnám hová tenni:)
Jóóóóó,és tényleg el tudnám képzelni,mint Szürke.
Pasi nemrég jött ki a legkisebb helyiségből a lakásban,és vitte magával az első részt.
Felháborodva jött ki,hogy milyen könyv ez,mert Mr.Grey, éppen torkon lőtte,Miss Steele-t:DD
Én még nem láttam a filmet, de a szereplőválasztás szerintem borzalmas. Szerintem főleg nőket érdekel ez a film, választhattak volna egy jóképű férfi színészt.
Egy kérdésem lenne: Mutatnak benne "valamit"? :D A könyvet olvastam, nekem elvárás, hogy a filmben ne csak a nőt mutassák meztelenül, mert a hasonló filmekben mindig csak a nőket mutatják pucéron, az meg engem nem érdekel. :D
++ Gergő nemrég beszélt egy másik ebben hasonlító filmről, "A beavatott". Ezek nagyon jól futnak manapság. Mind a kettőt először egy Ellie Goulding klipben láttam. Aztán csak néztem hogy de ismerős ez valahonnan. :) (Máshol nem is fogom megnézni)
Jó biznisz.
Szerintem meg ahhoz kell inkább a fantázia, hogy mindig az ilyen felkapott könyvekben a női főszereplő egy csődtömeg, a férfi főszereplő meg szép-gazdag-intelligens, és mindig erre a csődtömeg női főszereplőre vágyik majd pont.
A való életben ez nem így van, ezért kell a könyv, hogy azok, akik azonosulni tudnak a csetlő-botló, csúnyácska-szürke egér(szürke!:D) önbizalomhiányos nőcivel, szívesen olvassák, hogy azért valahol nekik is terem egy olyan faszi, ami általában az ilyen női regények férfi főszereplője.
Most attól függetlenül, hogy hogyan szexelnek és hogy nem, szerintem az alapkoncepció mindig valahol ez, hogy a legkisebb királylány kellett a hercegnek. DE ettől könyv! :D
Olvastam és láttam is. Nekem tetszett. Egyetlen film se lehet olyan mint egy könyv, hiszen a könyvben te képzeled el a szereplőket, a helyszínt..stb.
Szerintem annyira azért nem rossz a film, mint amennyire lehúzzák.
További ajánlott fórumok:
- Ki olvasta a Szürke ötven árnyalatát ill. folytatásait és milyen hatással volt rá?
- Az ezüst haj ötven árnyalata avagy merjetek őszülni!
- Hogy szüntessem meg a hajam sárgás-vöröses árnyalatát?
- Lányok! Mit gondoltok a Syoss Csokoládébarna árnyalatáról? Próbálta valaki? Nektek bevált?
- A szürke ötven árnyalata trilógia és a Crossfire sorozat után hasonló könyvet tudtok ajánlani?
- Melyik zene lehet ez a Szürke 50 árnyalatából?