A szexnek szerintetek van jelentősége? Egy férfinak mit jelent az, ha lefekszik valakivel? (beszélgetés)
Ez nagy tanulópénz, muszáj odafigyelni a jelekre, ha normális kapcsolatot akarsz. Amiket az előbb leírtam. Ha esténként nem elérhető, hétvégén nem ér rá, nem vállal fel, akkor kamu.
Vagy amikor úgy csinál, mintha felvállalna... elvisz mondjuk étterembe, a város külső részébe, ahova a kutya nem jár soha. Vigyen el egy népszerű helyre. Nyáron strandolni stb.
Velem azt megcsinálta valaki, hogy bekamuzta, hétvégén a gyerekével van, de azért beszélünk, majd hív. Hívott is este, dumáltunk vagy fél órát telefonon, majd mondván, most már a gyerekkel van, elköszöntünk. Hétvégi apuka volt.
Majd kiderült, hogy a másik nőjétől csak két órára szakadt el, hogy engem felhívhasson, neki meg bekamuzta, hogy mennie kell az anyjához :)
Akkor ez ennyi volt; nincs semmifele kötelék.
Megkapott, viszlát.
Legközelebb majd meggondolod, hogy ne a desszerttel kezdj egy ismerkedést.
Nagyon úgy tűnik, igen...kérdés, mennyire mozogtak együtt az ismerkedési időszak alatt nyilvános helyeken, ahol tömeg van, vagy a pasi kinek mutatta be a csajt.
Ha máshol nem, ezen be szoktak bukni a szexelni vágyó kamuzók.
Vagy esténként elérhető volt-e telefonon, mi volt a helyzet a hétvégékkel... ezekből lejöhet a szándék.
Ez jutott eszembe :) persze hogy ez nem azt jelenti hogy másban nem lehet nem passzolni.
A lényeg, hogy ki legyen mondva, minden. A szándékok, érzések, vagy azok hiánya, ki mit akar stb. Főleg ha volt néhány szex, azért legyen már annyi, hogy odaáll a nő elé,a szemébe néz, és azt mondja, nem találkozunk többé.
Nem telefonon, vagy írásban, személyesen.
Kapcsolata válogatja, ezzel egyetértek:) ha csak szex kapcsolat van X ideig, akkor azt azért nem árt letisztázni, nehogy valamelyik többet lásson bele, így korrekt. Én mindig az őszinteségre törekedtem,az már más dolog, hogy nem jött össze :)
Szerintem ha le van tisztázva és felvállalják egymást, szexelgetnek, az lehet kapcsolat ennyi idő után is.
Mindenesetre szakítani azért illene.
Akkor ennyi. Nem értem az ilyen pasikat. 3 hónapig teper, majd lelép... ha valami mást is szeretne a szexben, elmondhatná, mi az ami hiányzik. Ennyi idő után kapcsolatról beszélhetünk.
És nem is szakított? Csak úgy eltűnt, és kész?
Esetleg beavatnál a részletekbe?
Már ami publikus,természetesen.
További ajánlott fórumok:
- Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak?
- Aki lefekszik egy foglalt férfival, arra a nőre mi a jó szó?
- Legfurcsább mód, ahogy eddig összejöttél valakivel?
- Megtörtént már, hogy együtt voltál valakivel, de közben másba voltál szerelmes?
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- Érdemes-e együtt élni valakivel, akivel már csak a gyerek köt össze?