A szerelem "színei"... (beszélgetés)
Tartós és rövid kapcsolatban lévők, házasságban élők tapasztalatait, véleményeit is várom... hogy 50 év múlva ne kelljen azt mondanom:
"Ha ennyi ésszel most lennék fiatal..."....
S tudom, hogy valamennyien keressük a válaszokat...talán lehet átlagot vonni...talán párhuzamot... talán mások életéből tapasztaltabbnak lenni... talán kijelölve az utat, azon végighaladni...
Még azt is gondolom, hogy a szerelem léte akkor derül ki, ha nincs mellettem a szeretett fél. Mert akkor érzem igazán, hogy mit is jelentett nekem, és tényleg belehalok a hiányába..
Így jöttem rá, hogy amit szerelemnek hittem, nem volt más csak ragaszkodás, és megszokás volt.
Most hiszem, hogy ez szerelem, és igyekszem érdekessé tenni, illetve fenntartni. Csak azért, hogy tényleg sokáig tartson, ne tudjon megszürkülni. Tudom, hogy minden kapcsolatért folyamatosan tenni kell, gondozni mint egy virágot, nehogy elhervadjon, lelankadjon. Remélem menni fog!
rózsaszín=boldog vagy angyali érzés..
Piros=sex szerelem éjjel & nappal is..
sárga=vágyakozás dolgozol,beteg vagy s ő távol van..
lilás=már kezdesz abba korba lépni mikor jó minden..
világos kék=tökéletes minden(gyerek várás)
zöld=már több x,és jön valaki aki bele rondíthat (gondolkodol)
barna=már bele rondítottak életedbe...
ezüst=kezdesz éledezni,már nélküle de melletted van
fekete=szingli vagy....sok gond(néha "színpompa" ezt lássák emberek)
aranya=beletojsz mindenbe,gyerekednek élsz jól érzed magadat stb....(VILÁGNAK MEG MUTATOD TE VAGY AZ AKI VAGY!)
és egy idő múlva ,fehér de nem igazán fehér=nézed a pasik szemét kinézetét stb...
átlátszó= hol ilyen hol olyan az érzése már....
TUDOM NEM ERRE VAGY KÍVÁNCSI DE TÖMÖRET.... :DDD
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?