A Szegedi Tudományegyetemen mennyibe kerül vegyész szakon a fizetős képzés félévente? (tudásbázis)
Nem tudjuk meg, hogy milyen szakra akar menni, a fórumai alapján a fia most érettségizett, tehát gondolom, hogy Bsc-ről van szó, amin nincs is vegyész képzés, csak kémia, nem tudjuk hogy levelezőn vagy nappalin szeretné elvégezni, hogy van-e már diplomája vagy sem.
De akkor is felvi.hu-n megtalál mindent, nem is értem miért nem ott kezdte a keresést, biztos egyszerűbb a hoxán megkérdezni...
Ki írta itt, hogy a mesterképzésről szól a kérdés????
Szó szerint ezt kérdezték:
"A Szegedi Tudományegyetemen mennyibe kerül vegyész szakon a fizetős képzés félévente?"
Így igaz!
Egyébként 330.000 Ft. - 350.000 Ft.
Felvi.hu !!!
Elég nehéz eligazodni az új képzési rendszeren, főleg ha régebben járt felsőoktatásba. Bsc és MSc katasztrófa, legalábbis a tanárképzésben. Tudom külföldön is ez van. Szerencsére rájöttek hogy ez így nem jó és kezdik visszahozni az osztatlan képzést. Diplomásként, nekem az msc-t hirdetik, de hiába szeretnék pl. kémia tanár lenni, nem mehetnek msc-re, mert kell, hogy legyen egy hagyományos kémia tanári diplomám vagy bsc. Ha lenne hagyományos kémia tanárim, nem mennék msc-re, mert taníthatok vele. bsc-m meg nincs, mert régi rendszerben tanultam. Így diplomásként végezhetem el a bsc+msc-t jó sok év alatt. Persze ki lehet kerülni, de ahhoz kell egy kicsit keresgélni a főiskolák honlapján.
Régen volt diplomás levelező kémia tanári szak (nem fizetős) és 2-3 év alatt volt egy tanári diploma. Milyen szép is volt...
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok szegedi anyukák!
- Szerintetek mit tegyek, hogy a gyerekkori barátnőm akivel évekig nagyon jóbban voltunk ne csak félévente vegye fel velem a kapcsolatot?
- Pécsi Tudományegyetem EHA KÓD. Tud valaki segíteni?
- A Szegedi Tudományegyetem TTIK karán az első félévben jár-e alap ösztöndíj?
- Mammográfiára háziorvostól kérjek beutalót, ha félévente kell járnom kontroll vizsgálatra?
- Ki megy idén a pécsi tudományegyetemre gazd. menedzsment szakra? Pestiek és Pest környékiek irjanak:)