A Rossmanó programban tényleg csak a 2. életévüket be nem töltött gyermekek vehetnek részt? (tudásbázis)
Kedves Szülő!
Nagy örömmel köszöntjük Rossmanó programunkban, és köszönjük, hogy regisztrált.
Az Ön kártyája 2 munkanap múlva válik aktívvá. Ezután tudja felhasználni legelső vásárlásakor a 10%-os kedvezményt minden babatermékre, akár a hírlevélben küldött akciókkal összevonva. A kedvezmény igénybevételére 3 hónap áll rendelkezésére.
A továbbiakban havonta küldünk Önnek hírlevelet, melyben legjobb akcióinkat gyűjtöttük össze, gyermeke életkorának megfelelően.
A hírlevélben feltüntetett akciós árakat Rossmanó kártyájával tudja igénybe venni, nincs szükség a hírlevél kinyomtatására.
én ma kértem kártyát,neten regeltem,ahol kikell pipálni azt a részt hogy 2 év alatti gyermekem van.
Valószínű a tiéd így nem lesz érvényes
Kedves Szülő!
Köszönjük, hogy regisztrált babaprogramunkba. Önnek nincs más dolga, mint bármely Rossmann üzletünkben a pénztárostól egy Rossmanó Babakártyát kérni, és a kártya hátoldalán található azonosító számot elküldeni erre az e-mailre válaszolva.
A visszaigazolt regisztrációt követő 2. munkanaptól igénybe veheti a minden babatermékre felhasználható 10%-os kedvezményünket.
Üdvözlettel:
A csapata
Akkor csak azt nem értem, hogyan engedte a kislányomat beregisztrálni az oldal, ha egyszer már 29 hónapos? :)
Na mindegy...
Azért köszönöm!