A Revalid tényleg hízlal? én most szeretném elkezdeni szedni! merjem vagy ne? (tudásbázis)
Azért hízlal(hat) mert B vitamin van benne és az étvágyat csinál.
Szedd nyugodtan, szép leszel tőle! Nem hízlal. Illetve inkább úgy kérdezném: melyik vitamin nem hízlal? Hisz mindegyik, de meg sem kell említeni, olyan kis mértékben.
Én nem híztam és más problémám sem volt tőle(szerencsére!) viszont nem hullott a hajam, nőt is és erősödött is! :) Egyébként van 40db amit már nem tervezek beszedni, szóval ha valakit érdekelne eladnám! :)
Sok helyen olvastam hogy rengetegen abbahagyták a Revalid szedését már az első próbálkozás után, mert olyan savat csinált nekik, meg fájt a gyomruk tőle hogy nem bírták.
Mikor először szedtem Revalidot, nekem is megvolt ez a probléma, de nagyon hamar orvosolni tudtam.
A titka az, ami amúgy a dobozon is rajta van, hogy enni kell rá! Ha csak egy almát eszel meg, az is elég, de enni kell rá vagy közben mindenképpen. Én ha pl. éhgyomorra veszek be 1 szemet, 10 percen belül ennem kell rá különben hányok rögtön mint a lakodalmas kutya. Szinte érzem ilyenkor a pillanatot, amikor szétpukkan a kapszula a gyomromban és rögtön felforgat odabennt mindent. De ha harapok rá valamit, semmi gondom a világon!
A revalid jo hajhullás ellen is? Vagy tudtok esetleg valami más vitamint?
Ha mást nem eszel mellette, akkor még fogyaszt is. :D
Nem hízlal! És nagyon jó!
Nem tapasztaltam hízást, időszakonként nem árt egy kúrát végigcsinálni.
Nincs köze szerintem az étvágyhoz.
Én szedtem 3 hónapig,napi 1 kapszulát. (Érdemes végig csinálni vele egy kúrát,mert sokan ott rontják el,hogy már 2-3 hét után eredményt akarnak,aztán ha mégsem,be is fejezik,nem jó a termék,stb.)Csak jót tudok róla mondani,a hajam dúsabb,erősebb lett,és rengeteget nőtt.Személy szerint nem volt semmilyen érezhető mellékhatása.Nálam az igazán érezhető/látványos változás 2 hónap múlva kezdett el látszódni.Azt azért még hozzá teszem,hogy sampont is váltottam, a Helia D Regenero-ját használom azóta.
Én is szedtem 3 hónapig, nem híztam tőle, de nem is használt semmit
En nem hiztam tole, viszont nem is segitett semmit.
Magától a bogyótól nem hízol. Viszont egyes vitaminok, éhségérzetet váltanak ki és észrevétlenül többet eszik az ember. Na így lehet hízni.
Ejnye, gyűlik a konkurencia, nem hittem volna, hogy ennyien pályáznak a Hajtündér címre:) Bár ki az a lány, aki ne akarna haj szépségversenyt nyerni?
Üdv. Mindenkinek, új vagyok a Hoxán!:)
Én a Revalidtól (és minden más Szépséggyógyszertől) híztam. Van tonikja is,ilyen apró ampullák, ha nem akarod belülről kúrálni magad. Azt én is próbáltam, hatásos.
Nekem is hányingerem volt tőle, de rájöttem,hogy csak étkezés után szabad bevenni és akkor minden rendben! Sokkal gyorsabban nőtt a hajam abban az időszakban amikor szedtem...
Most nézem mennyire aktuális a válaszom,de hátha valaki másnak még jól jön!:-)
Én ahányszor elkezdtem szedni rettenetes hányingerem volt tőle,és tele volt a lábam kiütésekkel,mintha szúnyogok csipkedtek volna össze ,viszketett is rendesen,szétvakartam a lábam...Allergiás voltam rá.A forcapil-lal ugyanígy jártam,az is hajhullás elleni készítmény.
Én nem híztam meg tőle, és én esküszöm a Revalidra. Ráadásul most indítottak egy hajszépségversenyt, amin el is indulok szerintem… :)
Sziasztok!Most szeretném elkezdeni szedni a Revalidot, bár nekem hajhullással nincs gondom nemazért....de nagyon szeretném megnöveszteni a hajam! a körmeimnek sem ártana egy kis vitamin de a hajam a fő célpont. kb mennyi idő után indul be a hajnövekedés? és milyen gyorsan nő, kb hány centit egy hónapba? köszi
Nem hízlal, én napi 3x2 szemet ettem 1 hónapig, majd 3x1 szemet 2 hónapig. Nagyon jól megerősödött a hajam.
Most szeretném elkezdeni szedni a Revalidot, mert az utóbbi időben nagyon hullik a hajam. Napi hány szemet kell bevenni? Elég egy vagy a kezdetén többet? Előre is köszike a választ annak aki szedte már...
Már lassan két hónapja nem szedem és már nem hullik a hajam csak ami normális!
Én sem híztam tőle, viszont nem is történt nálam más sem.
Sziasztok! Én is szedtem. Nem híztam tőle, de a hajam sem lett jobb, sőt elkezdett hullani sokkal jobban mint előtte. Ez miért lehet? Csak egy hónapig szedtem, nem merem tovább szedni mert félek hogy elfogy a hajam!
Sziasztok!Én nem is híztam,nem is fogytam tőle.A hajhullásom megállt,a körmeim erősebbek lettek.Ajánlani tudom mindenkinek.Mellékhatás semmi.
Attól hízunk amit megeszünk. Én is szedem. "B" vitaminokat tartalmaz, ezért csinálhat étvágyat, de mint mindennél erre is oda kell figyelni, és ha nem száll el az ember a zabálással, akkor szerintem nem fog hízni.
Én sajnos híztam tőle:S Legalábbis feltételezem, hogy a revalidtól, mert 5kg-mal kevesebb voltam mikor elkezdtem, és miután abbahagytam lement az az 5kg. A körmöm viszont úgy nőtt, mint a gomba...
AZ arcüreged a vitamitól fájt? Tudod h miért? Talán vmilyen vitamin nagyobb adagban került a szervezetedben, mint amennyire szükséged lett volna, ez váltott volna ki ilyesmit? Mert nekem néha fáj az arcüregem, jobban mondva nyilallik bele az arccsontomba, még nem jöttem rá h mitől van, gonmdoltam vmi vitamihiányra, meg a szememet is okolom, még nem sikerült rájönnöm
hát tényleg el sem kellett volna kezdenem...csak 4 szemet vettem be és olyan hányingerem van hogy az hihetetlen...
lehet hogy el sem kéne kezdenem mert 1000 % hogy nem fog használni...
További ajánlott fórumok: