A repülőgép utastere hermetikusan el van zárva a külvilágtól, avagy sem? (tudásbázis)
Igen, a repülőgép utastere el van zárva a külvilágtól!
Túlnyomás uralkodik benne és az oxigént sűrítve viszi magával.
Még ha lenne rajta rés, akkor se tudna bejönni semmi kívülről, mert a túlnyomás megakadályozza!!!
Viszont azért sem lehet rajta lyuk, mert pont a túlnyomás miatt felrobbanna/szétszakadna a gép!
Voltaképpen arról volt szó, hogy nagy siker volt a film,és úgy gondolták, miért ne legyen folytatás...
Szerintem az 1. rész volt a legjobb,a többi, különösen az utolsó, már inkább rókabőr...
hát szerintem a 3.része volt a legjobb a vidámparkos.
bár igaz, hogy a legtöbb filmbe mindig az 1.rész a jó.
A dramaturgia miatt.
Különben nem lehetne belőle filmet csinálni.
Épp ez az.
Nem mindenki érzi meg,csak aki fogékony erre.
És ilyen nem sok van.
Ezerből egy,talán.
Egyébként ez nagyjából az X-akták világába tartozik...kvázi paranormális tevékenység...
Igen,mert azt hiszem négy része van,de az első a lényeges.
A többi csak kierőszakolt folytatás.
szerintem az aki "előre megérzi", az kvázi minden egyes alkalommal be van tojva, szóval minden út előtt azt érzi hogy most le fog zuhanni. :S
ha megéreznék az emberek, akkor senki nem szállna fel a gépre, a személyzet sem.
Végső állomás.
Egy film.Igen érdekes, ha van rá alkalmad,nézd meg.
Mit érez meg?Dolgokat,események bekövetkeztét...pl. hogy a gép, amivel utazna,balesetet fog szenvedni...ilyenek és hasonlók...amolyan hatodik érzék.
Érzékszerveken túli érzékelés.
Vannak.
És igen,van hogy valaki valamit előre megérez...akár egy légikatasztrófát...de ez is olyan misztikus dolog.
Jobb nem azon törni a fejünket, hogy lezuhan-e a madarunk,avagy sem...
Az úriember vadászpilóta lenne?
Látom, nagyon érti ezt a dolgot...
De végülis a lényeg az,hogy majdnem tökéletesen hermetikus a zárás.