A remény hal meg utoljára (beszélgetés)
sajna nem találtam, pedig nagyon jó lenne....
Van valahol olyan cd ahol rajta vannak a gyakorlat zenéi és annyi ideig tart a zene amennyi ideig a gyakorlatot kell csinálni
hát egyenlőre nem haladok sehová. most elkezdtem a norculutot szedni, hogy egyáltalán legyen menceszem. össze kellene állítanom egy zenét a tornához, mert nem igazán tudom a ritmus.
Igen Győrből jött le ide is az oktató :-)
Akkor a tanításról le is mondhatok. Nézegettem a neten, úgy láttam, hogy van pesten egy nő, aki tart ilyen tanfolyamokat. Egy győri nő riportját is láttam és ő mondta, hogy ennél a pesti nőnél végeztek. Lehet, hogy ha már tökéletesen fogom csinálni, akkor felveszem vele a kapcsolatot és megkérdezem, de ez még a jövő zenéje.
Szia
A tornát először én is egy 4 órás tanfolyam keretében tanultam meg nekünk sincs a közelben de fölhívtam egy oktatót és szerveztem egy tanfolyamot ide a falumba ha 10-en összejönnek akkor már lejön az oktató.
Hát tanítani csak tornatanári diplomával lehet ezt a tornát mert veszélyes is lehet ha valaki nem úgy csinálja ahogy kell.
Sziasztok, van valaki mág itt? Most kezdeném a tornát. Több mint három éve nincs egyáltalán menceszem. Inzulinrezisztencia és magas tesztoszteron szintem van. Jó lenne valakivel dumálni erről. Nem igazán ismerik felénk ezt a fajta tornát. Azon is gondolkoztam, hogy ha nekem beválik, talán én is oktathatnám. Bár nem tudom egyenlőre ennek mi a módja, hogy oktathassam. Tud esetleg valaki segíteni nekem?
Köszönöm szépen és én is gratulálok nektek és sok boldogságot kívánok:-):-)
Nagyon ügyes vagy hogy egyedül is meg tudtad tanulni nekem ez sajnos nem ment,de a tanfolyamon sikerült:-):-)
Igen szerintem is csodákra képes én is szeretném folytatni de szoptatás alatt nem javasolják,majd ha már nem szoptatok akkor elkezdem újból,egyébként a fogyókúrában is segített nekem:-).-9
Gratulálok a babához!
És milyen jó olvasni, hogy másnak is ez a torna segített:) Mi is ennek a tornának köszönhetjük a kisfiúnkat, bár mi "csak" 2évig próbálkoztunk és más egyéb "segítséget" nem is vettem igénybe. Az én esetemben nagyon hamar, 4hónap után kopogtatott az eredmény.
Egyébként én simán könyvből tanultam meg a gyakorlatokat, nem jártam tanfolyamokra. Mint később kiderült, így is hatásos volt:)
Neked melyik gyakorlatsor segített? Az egyszerű vagy az ovulációs gyakorlatsor? (Én a kettőt kombináltam. )
Mindenkinek, aki hasonló problémával küszködik, csak ajánlani tudom ezt a tornát! Csodákra képes!
Köszönöm szépen és azért is osztottam meg hogy másokon is segítsek ne csak magamon
Puszi neked
Csak javasolni tudom a tornát már nagyon sok mindenkin segített köztük rajtam is
Igen volt hogy nekem meg sem jött egy évig sem utánna gyógyszerrel csak kitartás menni fog
Köszönöm és ne gondolkozz egy percet sem tovább hiszen sokat nyerhetsz vele
Köszönöm szépen és sok sikert neked
Hidd el sikerülni is fog csak kitartás
Sok szerencsét kívánok neked
Köszönöm én is
Sziasztok
Nagyon örülök hogy ilyen sokan olvastátok a történetemet ami egy igazi csoda és mindenkit arra buzdít hogy soha ne adjátok föl
Ha valakinek tudok segíteni valamiben szívesen teszem
Puszi mindenkinek
Csillag, a torna a hormonproblémáktól függetlenül is sokféle csodát tesz. Hiszen pl. megerősíti az alhasi szervek körüli izmokat, a méhet. De persze Te tudod. :)
Gratulálok!
Köszönet, hogy megosztottad, mert én még például nem is hallottam erről a tornáról! Ezért jó, hogy leírtad!!!!
Jó egészséget az egész Családnak!
még február közepén elmegyek az endokrinológushoz, h egyáltalán, pontosan mi a baj, de utána mindenképp rágyúrok, ha szükséges...
én is szeretném hamarosan kipróbálni, h rendezze a ciklusom...július végén lesz az esküvőm, utána szeretnénk babát.
Szia! Én is AVIVA tornázom. 2010. március 6-án kezdtem, s ciklusom mindig volt, peteérésem van, hogy volt, volt, hogy kimaradt. Még terhes nem vagyok.
Egy ideje gondolkodom az aviván,nem tudom tényleg jó-e,de most már annyi pozitívumot olvastam róla,hogy ki kell próbálnom!Gratulálok nektek!:)
Én pénteken megyek az első tornámra! Szívből gratulálok nektek mindkét csodához!
Gratulálok! :)
Én pont egy hónapja végeztem el a tanfolyamot azzal a céllal, hogy rendbe tegyem a hormonrendszeremet. Imádom az aviva tornát!
Sok boldogságot és egészséget Nektek!
Nekem az aviva torna segített. Hosszú tortúra meddőségi, homeopátiás, ezoterikus, természetgyógyász kezeléseken estem túl mire eljutottam az aviva tornáig. A kitartó torna meghozta a rendszeres ciklusomat és a várva várt terhességet is. 7 év után spontán terhes lettem a sok kezelés után és végre megszületett a kislányom, akinek a 10 éves batyikája is nagyon örül.
Ugrás a teljes írásra:
A remény hal meg utoljára
További ajánlott fórumok: