A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig (beszélgetés)
Nem lehet könnyű dolgod..:(
de nincs joga sem a gyereket, sem téged elszakítania a szüleidtől....
Szia!
Mivel túl sok segítséget amúgy sem kapsz Tőle a szüleidnél legalább pihenhetnél egy kicsit!
Valószínűleg nagyon önző emberrel élsz együtt!
Bár Én nem ismerem és így ítélkezni sem lehet felette de a családodtól nem szakíthat el!
Sajnos Én félévente ha 2-szer találkozom a családommal de ez nem a párom miatt van hanem a távolság és anyagi probléma az oka!
Egyébként felötlött bennem még valami... az alaphelyzet a következő (bár ez mégcsak egy szép mese, de valóra válhat): gyereked megnő, elmegy az oviba, Neked el kell menni dolgozni. Utazni fogsz, munkahelyen emberekkel lenni. Talán megismersz valakit, aki értelmes, intelligens, jóképű, elfogad téged a szüleiddel együtt is netalántán... és veletek akar élni. És Te is vele. Na akkor mi lesz?
Szerinted a pasid akkor is "csak" lelkileg fog nyomorgatni? Azonnal összeomlik, elveszti a kontrollt. Egy időzített bomba és a biztosíték nem a Te kezedben van... :(
Sejtem én, hogy nem könnyű, de ha két rossz közül kéne választanod, a kevésbé rosszat választod, nem?
Magadban is tisztázni kéne pár dolgot, sztem. Olyasmit, pl. hogy hosszú távon el tudod-e viselni, ezt az életet,(hogy kalitkába vagy zárva),hogyjó-e így neked leélni az életd?
Jó lesz-e vajon a kicsinek, ha ezt a példát látja maga elött?
Te örülnél-e neki,hogyha fenőtt gyermeked, hasonló heyzetben nem vinné hozzád az unokáidat?-és még sorolhatnám...
Nem mondom, hogy könyű, de gondolj most kivételesen csak magadra, és a kicsire!!
Szia!
Olyan értelmes nőnek gondollak, az írásod alapján. Ezért nem értem, miért kapaszkodsz ebbe a férfibe, aki tulajdonána tekint téged?! A gyereken kivül mi köt még hozzá, miért nem léped meg azt a lépést, ami nekedés a kicsinek a legjobb?!
Mire vársz, csodára? Ez a férfinem fog magátóll, (sőt, sztem segítséggel sem) megváltozni már:(
Túl rövid az élet ahhoz, hogy olyan emberre pazaroljuk, aki nem érdemel meg minket!!!!!!!!!!!!
A beteges féltékenység legfőbb ismérve, hogy az ember részévé válik, és teljesen elszakad attól, hogy reális-e az adott helyzetben féltékenynek lenni. Már akármit csinálsz, ő féltékeny. Szerintem tudod, mire gondolok. Én tanácsadásra mennék.
Bár az igazság az, hogy én valószínűleg elhúznék a vérbe, ha már nem szeretném az embert, anyagiak és gyerek ide vagy oda. Nem tudnék hazugságban élni csak azért, hogy fenntartjam a "szép család vagyunk" látszatot. Még ha aranyból is van az a kalitka.
Én leánykoromba Miskolci voltam, de már jól ismerem Fehérvárat :)
Sztem vonattal egy fél óra kb nem? Nem kell olyan sok cucc, nálunk lesz pelus meg popsitörtől meg kaja is szóval csak ami nagyon szükséges :)
Akkor nem lehet, hogy a féltékenység miatt nem akar elengedni?
Egyáltalán nem tudtok erről csendesen, humorral, egy pohár bor mellett kettesben beszélgetni? Ez lenne a jó házasság titka pont.
Mondjuk nem látunk bele az otthonotokba, de ha nem viselkedsz úgy, ami megmagyarázná a viselkedését (hogy pl bosszút akar állni valami miatt, pl megalázod a haverok előtt, vagy kétségbevonod valamilyen képességét, szóval azok a dolgok, amire a pasik ugranak... vagy nem adsz és nem adtál okot féltékenységre), szóval ha teljesen átlagos és igyekvő anyuka és feleség vagy - és miért nem lennél az -, akkor bizony sajnos a férjednél valami homok került a gépezetbe...
gondoltál rá, hogy együtt párkapcsolati tanácsadóhoz menjetek?
ott fény derül ám sok mindenre. olyanokra gondolok, hogy pl miért akar téged tudatalatt korlátozni, vagy mi a baja a szülőkkel. szóval ez komoly előrelépés lehetne. szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Kislányom beteg, de nem engedi, hogy az orrába/fülébe cseppegtessek! Mit tegyek?