A párom nem akar szexelni - mi a megoldás? (beszélgetős fórum)
A szexuális együttlét a párkapcsolatnak csak egy, sőt a kisebb része.
Egy párkapcsolat összetartó ereje az együtt gondolkodás magnetikája, vonzása.
Ha a párod nem akar szexelni, annak nagyon ritkán a szexuális vonzerőd hiánya az oka.
Az olvasottak alapján: ne erőltesd!
Igen, szerintem is összetett dolog ez. Én próbáltam elmondani a páromnak mi a baj, mire lenne szükségem, süket fülekre találtam. Sőt, megkaptam, ha akarok, menjek máshoz, ha ő nem elég. Szerintem ez abszolút negatív hozzáállás, és még rosszabbá teszi a kapcsolatot.
Pszichológus? Kiröhögött.
Nagyon összetett dolog ez, gondolom ide is jönnek majd a mindent feketén-fehéren látó okos kommentek, hogy "nem szeret téged" meg "frigid picsa válj el" és hasonló okosságok. Az okokat kell kibogozni, mert néha egyszerű dolgok is hosszú távon komoly gátlásokat okozhatnak. Lehet stressz az oka, lehet hogy nem érzi magát vonzónak, vagy tényleg csak iszonyatosan zavarja ha szex közben a gyerekeket hallja a másik szobában.
Hogy konkrét tanácsot is adjak, beszéljétek meg ketten hogy ne a szex felől közelítsétek meg a dolgot. Ha tudtok, töltsetek el egy hétvégét egy hotelben és adj neki egy kellemes lazító masszázst. Esetleg igyatok egy-két pohár pezsgőt, a lényeg a lazításon legyen. Ha közben megjön a kedve hozzá, az csak bónusz. A szexre kikapcsolódásként, játékként tekintsetek most, amihez vagy van kedvetek épp vagy nincs. Át kell jutni a holtponton valahogy. Ha máshogy nem megy, pszichológus is segíthet.
Maximálisan megértelek.
Az önbecsülésednek sem tesz jót ez, hogy azt érzed, érezheted, a másik kb. csak a te testeddel akar "maszturbálni", mert az elmondásaid szerint ezek az aktusok nem szólnak másról, legfőképpen nem Rólad. :-/
hát így van de ezt sose ismerné be. pont ma azt mondja jó lenne ha ma abbahagynám a húzódozást
. de a mai napig nem volt hajlandó leülni megbeszélni a gondokat. én meg nem is erőltetem . nem vagyok hajlandó tovább enni az ideget miatta.elég volt
Egy pszichológus jót tenne neki.
Ő valami kényszeresen kompenzál a testiséggel.
További ajánlott fórumok:
- Miért akarnak a férfiak mindig szexelni?
- A páromnak becsípődött a dereka, nem bír felállni sem. Ki tud valami jó megoldást?
- Miért nem akar szexelni velem a párom?
- Képtelenség szót érteni a párommal!Mi lehet a megoldás?
- 8 évvel ezelőtt 3. gyermekem után lekötettem magam, most van egy új kapcsolatom és a párom szeretne babát, létezik erre megoldás?
- A párom iszonyatosan csikorgatja fogát álmában, kibírhatatlan! Mit lehet vele kezdeni, van-e megoldás a megszüntetésére?