A páromnak becsípődött a dereka, nem bír felállni sem. Ki tud valami jó megoldást? (tudásbázis)
próbáltam, nekem bevált! ;)
Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de mi az az EP kártya?
Akupunktúra és semmi szteroid én arra mentem rá!
Próbaltad is, vagy csak hallottál róla?
Thermacare hőtapasz.Patikában lehet kapni EP kártyára is! Hatóanyagmentes,kényelmes, hatékony! :)
Fekvés,izomlazító,masszázs,semmiféle humbukk csodanyavalya
Zaldiár fájdalomcsillapító+Sirdalud MR 6 mg izomlazító,fizikó th+gyógytorna.Nekem bevált:)Jobbulást!
Tigris tapasz. Kínaiban tudsz venni, max 100-150 ft.
Akupunktúra!!!!
Másnap már emlékezni sem fog a fájdalomra.
Én is sokat ülők és ezért nagyon nagyfájdalmaim vannak, időszakonként… és csak ez segít, semmi más.
reumára kezelésre járni... jó terápia
HÁT kicsit jobban már a dereka alig fáj de a lába iszonyatosan ma voltunk a dokinál:isiász becsipődött az ülőideg és ezért fáj a lába most homeos bogyót is szed ugy néz ki használ még van 6+2 injekciója is hátra...
köszi az érdeklődést:))aranyos vagy ....
Rendbe fog jönni!! Jobbulást!!
hát még nem teljesen biztos ezért kell Mr vizsgálatra mennie..de csak nem lesz tán semmi:))
Hál'Istennek,hogy nem gerincsérv!!!Helyre rakják,és nem lesz gond meglátsd!!!!:):):):)
Szia! Nekem is volt csigolyaelcsúszásom. Azt rakta helyre a kiropraktőr. 2 hét alatt teljesen rendbe jöttem. Jobbulást!
Na megjöttünk szóval a két alsó csigolya el van csúszva 2-3 mm-rel és ez csípte be az ideget ma kapta a második injekciót és még kapott éjszakára fájdalom csillapítót....majd még MR vizsgálatra kell mennie...
Írd meg,hogy milyen lett az eredmény!!!!Biztosan nincs semmi komoly,ne idegeskedjetek!!!
Jobbulást, azért kíváncsi vagyok, mi lesz a végeredmény...
Kiváncsi vagyok! Majd megírod, hogy mit mondott a doki? Jobbulást!!
pict:))ma voltunk a reumatológián kapott dicrofos meg lidocain injekciót a gerinc mellé....röntgenen voltunk holnap lesz erdmény de még menni kell MR vizsgálatra is....
CERAGEM masszázságy 2-3 nap használat után a fájdalom megszünik.
Látta meg megyünk a reumatológiára meg röntgenre csütörtökön...
Ajjaj, nem ám gerinc-sérve van! Orvos látta?
Köszi mindenkinek az érdeklődést:))Kicsit jobban van feláll de menni nem nagyon tud ,most meg már a lába is fáj,egész nap feküdt .Aludni nem tudtunk este:((Ma kapott fájdalomcsillapitót,de annyit ér mint halottnak a csók Algopiryn nem tudom miért ezt irta:((de holnap jön újra a doki és akkor megmondom irjon neki mást....
Mi újság,jobban vagytok?????
És Flector géllel lehet kenegetni bedörzsölni. Ezt recept nélkül is lehet kapni, 100 gr-osat kell venni.
További ajánlott fórumok: