A páclében a húst meddig lehet "érni" hagyni?Ha hűtőben tárolom 2-3 napot is javasol egy recept.... (tudásbázis)
6. berhukri (válaszként erre: 1. - Tiara 17)
2011. máj. 15. 15:05
a só tartósít, nyugodtan lehet addig hagyni.
5. 3bbff0c8c2
2011. máj. 15. 15:03
Igen,nyugodtan lehet addig tartani a páclében,hogy omlósabbá váljék a hús és az ízek összeérjenek.
Ha arra gondoltál nem romlik meg,mert a fűszerek tartósítanak.
4. bnedora
2011. máj. 15. 14:58
Lehet 2-3 napig is, de közben meg kell fordítani a húst a páclében.
3. margareta51 (válaszként erre: 1. - Tiara 17)
2011. máj. 15. 14:56
Milyen husra gondolsz?a sonkat kb.ket hetig
2. c95c921ae7
2011. máj. 15. 14:56
Lehet is addig nyugodtan, főleg ha marha vagy vad.
1. tiara 17
2011. máj. 15. 14:47
A páclében a húst meddig lehet "érni" hagyni?Ha hűtőben tárolom 2-3 napot is javasol egy recept....
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Tudtok javasolni jó nőgyógyászokat Kecskeméten?
- Egyszeri vagy krónikus felfázásra mit tudtok javasolni?(Gyógyszereken kívül is)
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Hús eltarthatósága páclében! Meddig lehet tartani?
- Hány napig fogyasztható a tatárbifsztek ha hűtőben tárolom?