A nőtlen férfiak titkai... (beszélgetés)
Nem kell a gyermeknek "mindent" megadni!
Ezert is van ez a sok elvarazsolt fiatal, akik mar nem is tudjak, hogy mit csinaljanak jodolgukban.
Ennyi sületlenséget!
Hagyjál lógva!!!
En 24. De 21 evesen mar ismertem a ferjem es egyutt is eltunk, nem hamarkodtam el szerintem igy sem, ami a kapcsolatot illeti.
De sztem mai szemmel 24 az fiatalnak szamit sokaknak.
Ezt soha nem mondtam, en is fiatalon lettem anya mert es fiatalon ismertem meg a ferjem, szoval ez oke, hogy az atlagnal hamarabb vallaltam gyerekeket. De mindenki hoz egy mintat otthonrol is es a gyerekek gyakran kicsit kesobb vallalnak mint a szuleik szoval ha nalad ez a minta, hogy te 38, akkor lehet, hogy a gyerekednek meg 40 evesen is ez oke, sot, ha fiu, akkor ennel is kesobb.
Az atlagnal hamarabbat en magamra ugy ertettem, hogy a sulikat mar befejeztem, csak a kornyezetemben nagyreszt 30 utan vallaltak, nekik az enyem korai
Nem ez igaz de nekem így alakult nem bánom ha van gyerekem nem így lenne nem lenne semmi komolyabb szakmám.
Mindegy ,hogy 30 vagy mondjuk 35 évesen szül az ember az már nem számít.Nyilván nem 40 évese akarok de pár év még nem sok idő.
Szerencsére nem mindenki gondolkodik úgy mint te!
Nem 30 évesen kell egyetemre menni...és nem tolódik ki!
31 vagyok és még biztos pár évig nem lesz gyerekem.
A mai világban kitolódott a szülés régen aki 40 évesen szült fura volt most meg nem:)
Én azt tartom jónak elsőnek alapozzák meg a jövőjüket a nők aztán ráérnek szülni mert gyerek mellett tanulni már nehezebb.
..Én arról írtam, hogy nem tudsz számolni!
Bőven lehet még unokám is!
Felreertettel, mert en a pasirol beszeltem, te meg a penzrol:)
Gondolod, hogy olyan 20-30 ev mulva meg mindig ilyen fiatalon vallalnak majd a nok gyereket mint mi? Es a ferfiak? Ha nincs meg gyereked, mire 32 lesz, nem fogja ez meg foglalkoztatni. Meg teged sem foglalkoztat most. Mondjuk en lehet, hogy leszek addigra nagyi, pedig fiatalabb vagyok nalad:)
húúú
de nem érdekelnek
olyan, mint egy rossz pletykalap cím
s hogy fogtok engem utálni ezért....
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?