A Nero azt jelzi, hogy üres a DVD, pedig már van rajta valami. (tudásbázis)
Talán le van zárva a lemez, mert akkor tényleg nem enged többet ráírni. De ha nem írtál még rá, az is elképzelhető, hogy maga a lemez rossz. Néha a gyárból hibásan jön ki. Én is belefutottam már egyszer egy hasonlóba:-((
Vegyél egy másik lemezt, és próbáld ki a Burnfree programot, habár sajnos az is lezár mindent írás után:-(
"azt írta ki, hogy a lemez teljes kapacitása: 2177Mb. Pedig 4. 7Gb"
Ha ezt írja ki, akkor látja, hogy van rajta valami, és csak a fenn maradó üres helyet mutatja. Szerintem nagyon is jól működik!
A Nero íróprogramja (mert van neki lejátszó része is) nem fogja neked megmutatni, hogy pontosan mi van a lemezen, mert csak az üres helyet számolja, amire még írhat. A többit ebben a részben nem tudja értelmezni.
Szia!
Azt mondta az okos férjem, hogy ne használj nérót, hanem Ashampo-t.
Egyébként ha több meghajtód van lehet a néró a másikat látja.
Vagy ha tuti azt látja akkor próbáld megnyitni a fájlt hátha hibás v vmi.
Ha újraírható a lemezed, akkor szedd le előbb a cuccot, ami rajta van, formázd a dvd-t aztán együtt próbáld meg visszatenni a régir+ az új fáljt is...
Remélem segítettünk
További ajánlott fórumok:
- Duci nőként nem tudom mit esznek rajtam a pasik, pedig...
- A mobilom csak a telefonszámot jelzi ki, és nevet nem, pedig be van írva a tel.könyvbe! Mit tegyek?
- ÁLLÁSKERESÉSIN LÉVŐ SORSTÁRSAK!!! Még nincs a számlán a jussunk, pedig holnap 10.-e (és hétvége)! Ilyenkor már rajta szokott lenni.
- Valami döbbenetes nyugalom van rajtam. Pedig nehéz...
- Hogy nevezik azt a pólófestő technikát, amikor a pólót összecsomózod, így mártod festékbe, ettől pedig színes karikák lesznek rajta?
- Samsung galaxy minim van, és ha bekapcsolom a netet rajta, pillanatok alatt viszi le az MB-okat pedig semmit nem csinálok. Ez miért van?