A nemespenészes téliszalámit le kell mosni? (tudásbázis)
A konyhai cuccokkal szerencsem van, mert anyosom imadja az AMC-t es sok-sok ajandekot kapunk. Azert zongorazni lehet a kulonbseget.
Nekem Juci konyvei bejottek, de a tefal motyokkal megjartam. Kezdve azzal, amikor palit sutok -ket lapon, a keramiasban 2x annyi sul,mig egy a tefalban. Nem antireklam. De megnezheti a gyarto is, krimi, lassu es bazira kopik...
Van egy-két tupperesem, úgyhogy tudom, hogy tényleg nagyon jó.
Stahl meg jó reklámarc volt, de azért nem vennék semmit, mert ő reklámozta.
Vagy bárki más, hiszen úgyis csak a pénzről szól az ilyesmi, nem arról, hogy tényleg jó-e a termék vagy sem.
Amikor meg vettem kisebb darabot, nem ért rá megromlani. :D Úgy emlékszem, én is fóliával takartam.
Most már, ha szalámifélét ennénk, veszünk szeletelve csomagoltat. Drágább, de annyi biztosan elfogy.
Dehogy kell. Attól nemespenész, hogy hozzáad az ízhez, nem ártalmas, stb.
Csak lehúzod a héját és kész. Csak akkora részen húzd le, amit le is szeletelsz.
Nylon zacsi nem jó, abban befülled, penészedhet a hús (az viszont nem a "jófajta" penész.). Én zsírpapírba (sütőpapírba) vagy papírzsacskóba rakom, mert nincs hűvös, szellős spájz. Ha van, akkor csak simán rúdra tenni.
Dehogy!
Csak le kell huzni rola, ahogy szeleteled es kesz.
Sosem vettunk meg ilyen szalamit. Le kell mosni a feher reteget rola? Eleg fura szaga van igy.
Vagy csak szarazzal letorolni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen mosószerrel kell mosni a fehér ruhákat?
- Függönyt szeretnék mosni gépben, le kell szedni a karnis karikáit?
- Van itt olyan akinek naponta kell hajat mosnia, mert olyan gyorsan zsírosodik?
- Hajfestés előtt hajat kell mosni vagy nem?
- Szerintetek, miért van az, hogy 2 éves kisfiam még mindig sír ha fogat kell mosni, nemszereti, menekül tőle első perctől..?
- Mikor kell elkezdeni rendesen fogat mosni?