Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A mutatóujjammal kotortam bele a nutellás üvegbe. Nyami,... fórum

A mutatóujjammal kotortam bele a nutellás üvegbe. Nyami,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

24. timycat (válaszként erre: 23. - Michelle.r)
febr. 14. 11:58

Nálunk a gyerek sós ropival vagy kis sós pereccel eszi. Rá vannak kattanva.

Én sehogy, semmilyen formában sem tudom megenni.

23. michelle.r (válaszként erre: 5. - Andi6020)
febr. 14. 11:06
Sose jutott volna eszembe, de óriási ötlet. Nem kukoricapelyhet tettem bele, hanem Kadayif tésztát - úgy kb. az örökkévalóságig elég lesz, amit a tortához beszereztem, annyira kevés kellett bele. 🙃 Felvert tejszínnel kevertem, isteni krém lett belőle.
febr. 14. 10:16
Ilyet én is szoktam.
febr. 11. 01:35
egeszsegedre!a nutellat en napolyiba szoktam tenni.fincsi tenyleg.
febr. 7. 09:48
A rendes mogyorókrém ízlett de csak keveset lehet belőle enni. Az tömény és laktató.
19. Epresturmix (válaszként erre: 13. - Globus)
febr. 7. 08:11
Igen!
18. tsfmvk
febr. 5. 15:08
Nekem az igazi mogyorókrém az volt, amit pici műanyag dobozban lehetett kapni, és egy mókus volt rajta.
17. birebora (válaszként erre: 13. - Globus)
febr. 5. 14:53
Most, hogy mondod rég nem láttam.
16. tumbo2 (válaszként erre: 15. - Tumbo2)
febr. 5. 14:30
a lányom apja szokott hozni,nem mertem megmondani,hogy utáljuk,inkább azt is odaadtam.
15. tumbo2
febr. 5. 14:25
brr.mikor még sütöttem az öcsém gyerekeinek linzert,csak a nutellásat ették.a maradékot elvittem,azt meg kanállal.
14. libikóka (válaszként erre: 13. - Globus)
febr. 5. 11:35
Nem tudom,itthon nem nézem.Ha meg odaát veszünk akkor általában több kell pl. sütibe.
13. globus (válaszként erre: 10. - Libikóka)
febr. 5. 11:25
Régen volt kis üvegpoharas, az még létezik?
12. globus (válaszként erre: 10. - Libikóka)
febr. 5. 11:24
Így van. Magamnak sokallom felbontani, hogy csak beleturkáljak. Nyilván bontottan nem illik még gyereknek sem adni, ezért origináltan megy.
11. libikóka (válaszként erre: 8. - Globus)
febr. 5. 11:19
Az jobb,,nem olyan ragacsos,,inkább krémes:)
febr. 5. 11:17

Finom,,bár mióta "gyerektelen" vagyok nincs itthon.

Ja és csak kiskanállal.

9. zena01 (válaszként erre: 7. - Érdekes73)
febr. 5. 10:01
Engem sem. Egyszer kóstoltam, nagyon tömény volt.
8. globus (válaszként erre: 7. - Érdekes73)
febr. 5. 09:56

Havonta hoz egy ügyfél nagy üveggel Ausztriából, néha limitált gyártásút. Nrm is sejti, hogy továbbadom.

Régen volt egy újságból kivágott sütireceptem, amiben tényleg finom volt, sajna elveszett. Sárga piskótalap, nutella krém, tört mogyoró, pudingos csokikrém kupacok, tejszín kupacok, ááá :)

febr. 5. 09:50
Szerencsére a nutella sosem hozott kísértésbe :)
febr. 5. 09:03
egészségedre!
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 5. 08:51
Keverj bele sót és darált kukoricapelyhet. Egyszerre édes, kicsit sós, krémes és roppanós.
febr. 5. 08:11

Én régebben csináltam ilyet. Eredmény, estére elnyalogattam egy fél üveg nutellát. És a vicc az, hogy ha kanállal kezdem el eszegetni, akkor egy teáskanálnyi elég.

De ha kézzel, akkor addig nyalogatom, hogy így járok. Szóval kézre rácsap, ne kotorássz az üvegben. Nagyon veszélyes! :D

febr. 5. 08:07
🤢
2. Myra
febr. 5. 07:36
A Nutella® összetéveszthetetlen receptje a világ minden pontján ugyanaz. 7 gondosan kiválogatott minőségi összetevő biztosítja az ellenállhatatlan krémességet és ízt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook