Sose jutott volna eszembe, de óriási ötlet. Nem kukoricapelyhet tettem bele, hanem Kadayif tésztát - úgy kb. az örökkévalóságig elég lesz, amit a tortához beszereztem, annyira kevés kellett bele. 🙃 Felvert tejszínnel kevertem, isteni krém lett belőle.
Havonta hoz egy ügyfél nagy üveggel Ausztriából, néha limitált gyártásút. Nrm is sejti, hogy továbbadom.
Régen volt egy újságból kivágott sütireceptem, amiben tényleg finom volt, sajna elveszett. Sárga piskótalap, nutella krém, tört mogyoró, pudingos csokikrém kupacok, tejszín kupacok, ááá :)
Én régebben csináltam ilyet. Eredmény, estére elnyalogattam egy fél üveg nutellát. És a vicc az, hogy ha kanállal kezdem el eszegetni, akkor egy teáskanálnyi elég.
De ha kézzel, akkor addig nyalogatom, hogy így járok. Szóval kézre rácsap, ne kotorássz az üvegben. Nagyon veszélyes! :D
A Nutella® összetéveszthetetlen receptje a világ minden pontján ugyanaz. 7 gondosan kiválogatott minőségi összetevő biztosítja az ellenállhatatlan krémességet és ízt.