A munkáltatónak van joga kamerákat felszerelni, hogy a dolgozókat megfigyelje? Nem pénzintézetről van szó. (tudásbázis)
A katéter, az asztal tartozéka lenne ahol dolgozol.
Bemész és feldugod :)
Gumibugyit adnának, hasmenés ne okozzon kárt a berendezésben.
Tenna ladyt pedig vegyél te :))
Továbbítsam a főnöködnek?
És persze magamnak vegyem meg, mi? :) Vagy a munkaruhába lenne építve?
:) katéter, tenna lady, gumibugyi,
Igen! Többet dolgozunk, mint amennyit kapunk érte, úgyhogy akár az is érthető ha nem vigyorog az ember 10 órán keresztül! Persze a bunkóság az más, de ha valaki fáradt, akkor fáradt, sajnos nem robotok vagyunk, hanem emberek!
Basszus most, hogy melegebb az idő, úgy iszom a vizet, hogy akár vénásan is mehetne, mert több mint 3 liter fogy el, emiatt viszont óránként kell mennem pisilni. Nehogy már visszatartsam!!!!! Vagy pisiljek be???
Én meg pont azért örülnék neki ha felszerelnék, mert így látná a főnök, hogy nem egész nap a seggünket vakarjuk, hanem kb a belünket is kidolgozzuk.
Igen. És ahol felszerelik többnyire nő a termelékenység.
:-(Szerintem aki nem vállalkozó,az mindenki valamilyen szinten alkalmazott.Vagy az állam ,vagy a vállalkozó alkalmazottja, azt hiszem beszélhetek többesszámban...megdolgozunk az éhbérünkért,hogy a kenyeret a szánka tudjuk tenni:-(
Azért nagyon sokan vannak olyanok is akik keményen megdolgoznak a kenyérért!!!
nálunk is volt kamera,még beleegyezést se kértek,csak beserelték,s kész.játékkészitö műhely volt..
Miért mentél gyakrabban a mosdóba? :O)
Valahogy sejtettem én is, hogy igen. Vagyonvédelem céljából szerelik fel a férjemék munkahelyén is. Köszi mindenkinek a válaszokat.
Minden alkalmazottat meg kellene figyelni,igy kevesebb lenne a visszaélés,és megdolgoznának végre azért,hogy a munkáltató kenyeret ad a szájukba.
Felháborítónak tartom,hogy ha hozzám bejön egy vendég annak kinyalom a seggét is azért a pár száz forintért és még csicskáztat is, bezzeg ha én el akarok intézni valamit akkor meg csak a lazsálással és a flegmázással találkozok.
Hivatalosan nem azt lesi, hogy hányszor mész pisilni, hanem vagyonvédelemre hivatkoznak.
Igaz, hogy amikor szükség lett volna a felvételekre , akkor nem néztek utána,hogy ki nyúlta le a kolléga holmiját.
De azért sem szóltak , hogy miért lazsálok.
Elém tették a papírt aláírásra, hogy tudomásul veszem, megfigyelőrendszer van felszerelve. Mint később kiderült, ez volt a szerencsém...
Igaz, kérdőre vontak, hogy miért mentem a mosdóba gyakrabban (???).
Simán...És még oda is telefonál,ha valami van.:P
Biztonságra, vagyonvédelemre való hivatkozással lényegében igen (az illemhely és az öltöző kivételével). Egyik reptéren még a női mosdó előterében is van fegyveres őr. Ott is hagytam neki a kézipoggyászt :D
Akkor, ha ti is tudtok róla igen. De tájékoztatni kell a munkavállalót.
Igen van csak kell a bele egyezésed.
Állandó munkavégzés területén csak kivételes esetekben helyezhető el kamera-rendszer, csak azokban az esetekben, amikor a munkavállaló érdekei azt indokolják, és ahhoz a munkavállaló önként hozzájárult.
A munkáltatónak van joga kamerákat felszerelni, hogy a dolgozókat megfigyelje? Nem pénzintézetről van szó.
További ajánlott fórumok: