A mogyorókrém is ugyanannyi kcalt tartalmazz mint a nutella? (tudásbázis)
Büntetlen öröm? Aha -.-"
Ez a Norbi mindenkit behülyít! Ugyan annyi kalória van az ő mogyikrémjébe mint bármi másba, ha nem több. Mert a norbis cuccokba több a zsír!
A barna színű amerikai cucc az nem mogyorókrém, hanem mogyoróvaj. Ami 600kcal körül van.
A mogyorókrémek pedig márkafüggően 520-590kcal-ig. De ennyi különbség már szinte tök mindegy.
nem a mogyoróvajra gondoltam!de ha már iylen kedvesen felajánlottad megnézheted:)
olyan ize van majdnem mint a nuttelának édes,de akkor igazatok van,hisz ez is mogyoórkrém csokis szóval pont az amit nekem nem szabad ennem :)
Nem a mogyorovajra gondoltal veletlen? Most nem tudom mibol mennyit tartalmaz, de ha erdekel, akkor jelezz es megnezem, mert van itthon, csak le kell menjek a konyhaba, hogy megszakertsem.:))
Ami nekem van az mogyorovaj, semleges izu, tehat se nem sos se nem edes, hanem natur. :))
A sima mogyorókrém azonos a darált mogyoróval, ugyanannyi kalóriat tartalmaz, mint a tisztított mogyoró.(kb 690 kcal/100g).
A Nutella csokikrém mogyorókrémmel keverve (kb. 15%- most nincs elottem, de majd megnézem :)), a tobbi általában csokikrém csak. (A csokikrém cukorból, novényi olajból és kakaóból valamint ízesítokbol áll változó arányban)
Egyébként a mogyoró is novenyi olaj vagy zsír onmagában, mogyoróolajat is sajtolnak, csak az drágább, mint a napraforgó. A mogyorókrém elonyeként általában a fehérjetartalmát emelik ki. huh..
Ez jobb még a Nutellánál is:
www.stabburet.no/palegg/nugatti-kronsjy
azám, rögtön 2 napi kalóriaszükséglet letudva :DD
de én az "amerikai" mogyorókrémet irtam amugy, gondolom erre gondolt a kérdező, nem a csokis, hanem sima barna mogyorókrém. általában sós
hát, kb hasonló megagiga energiabomba lehet az is.
jó sok zsír meg cukor :S
de ha ízlik, akkor edd meg:))
További ajánlott fórumok:
- Földrajzi nevek, amelyek személynevet is tartalmaznak /BUDApest, SzentENDRE stb/
- Szavak, melyek "let"-tet tartalmaznak
- Tudtad, hogy minden hányás tartalmaz répát és nokedlit?
- Szavad tartalmazzon -bárhol- "ágy"-at
- Mindegy hol, elöl, középen, hátul, de szavad tartalmazzon egy "kar"-t
- Miért jobb a rozskenyér a fehér kenyérnél, amikor ugyanannyi kalóriát, szénhidrátot és fehérjét tartalmaz?