A levesben a zöldbab szálkás lett. Meg tudom menteni még a levest? Ötlet? (tudásbázis)
9. d41005143d
2015. dec. 29. 03:32
nem,mar keso.amikor megpucolod a zoldbabot/folvagod/akkor kell rola a szalkat lehuzni.
8. Mumu22
2012. júl. 5. 13:21
Nem dobtam ki.. :) Sok sikert hozzá.. :D:D
7. Fisica
2012. júl. 5. 13:17
egyétek meg, max szedegetitek a szálakat a szátokból én nem dobnám ki, egyébként én is ezt tervezek főzni:)
6. Mumu22
2012. júl. 5. 13:17
De figyeltem.. De nem látam és éreztem szálkát az oldalán.. :) Nem baj,hibáibol tanul az ember.. :) Köszönöm!
5. turililike
2012. júl. 5. 13:15
Amikor a két végét líevágtad, nem érezted hogy jönnek az oldaláról a nagy szálkák? Én a főzelékkel jártam igy, ki kellet öntenem.Jobb ötletem nincs. Figyelem én is, kinek van ügyesebb megoldás rá.
4. Mumu22
2012. júl. 5. 09:10
Köszi a tanácsot! Kertböl szedtem.. :) Igy lehetetlen meg enni.. :(
3. turililike (válaszként erre: 1. - Mumu22)
2012. júl. 5. 09:05
szerintem ezt már semmikép nem lehet megmenteni, ha tudjátok, igy kell ennetek.Én is jártam már igy.
2. 34c48a3825
2012. júl. 5. 09:03
Szűrd át, a levet használd egy másik leves alapjaként, a babot dobd ki. Ezt a rostot nem nagyon lehet turmixolni sem.
Tanulság: legközelebb, ha öreg zöldbabot veszel, húzd le ezt a szálat főzés előtt.
1. Mumu22
2012. júl. 5. 08:58
Sziasztok. Levesben zöldbab szálkás lett. Meg tudom menteni még a levest? Ötlet?
További ajánlott fórumok:
- Update1: -10kg/hó súlycsökkentő és szálkásító program
- Miért nem puhul a babom a levesben?
- Hogyan kell könyvjelzőt menteni Firefoxnál?
- Futás-kocogás szálkásítja a combot-vádlit?
- Tényleg jobban puhul a levesben a répa, ha csak a főzés vége felé ízesítünk sóval vagy vegetával?
- Káposztaleves diétánál mennyire fontos sokat enni a levesben levő zöldségekből?