A Lego-Duplo utánzatok mennyire minőségi játékok? (tudásbázis)
Szia!
Mi is vettünk Unico Plust, mert a nyuszis nagyon aranyos, meg van belőleegy klassz váras is, és teljesen összeépíthető a Duploval.
Bár sajnos annyival ez sem olcsóbb csak a nyuszis nagyon megtetszett, a Duplo állatok nem ilyen aranyosak:-)
Mi is nagy duplofanok vagyunk a 3,5 éves kisfiammal.
JDLT-t nem szabad venni, nagyon hulladék (tavaly kaptunk egy szettet belőle, először örültem, aztán eltettem mosolyogva).
A képes elemeken sima műanyagos matrica van, ami gyorsan kopik, éles, tágul vagy épp erőszakolni kell... hulladék.
A másik ilyen kiábrándító ajándékunk az abrick volt- hasonló élmény.
Viszont a MEGABLOCKS (ugyanúgy Mattel gyártmány) teljesen kompatibilis a duploval és ugyanolyan megbízható minőség.
Azt is kevesen tudják, hogy a maxi lego- a dupolo lego és a sima legokockák is összeépíthetőek! (szóval a pici legót is rá lehet tennia duplora stb.)
Mi maradunk a duplonál. Eddig sme vettem más, az ajándékokkal kapcsolatban pedig ahol tudom, finoman jelzem, hogy köszönjük nem kérjük- ahol nem, ott meg mosolyogva elfogadjuk és elteszem.
Abric-ünk van két fajta is,nekem nagyon szereti a lányom.Tény,hogy mindkét szettben van 3-4 db ami "kitágul" de ezt nem tartom olyan nagy problémának.
Most Karácsonyra ezt kapta a déditől,ez minőségben is jó,árban is viszonylag,szereti:
További ajánlott fórumok:
- Mi a jó ajándék? Ti mennyit adnátok egy minőségibb ajándékért?
- Mindenhol nyomják a minőségi szaloncukrok reklámait,...
- Csatlakoznál egy vásárlókörhöz, hogy közvetlenül hazai termelőktől minőségi termékeket tudj vásárolni?
- Hol tudnék minőségi tokaji bort vásárolni?
- Mi a különbség a drága, minőségi és az olcsó (3000 ft) vasaló között?
- Valaki rendelt már a myparfum oldalról? Ugye nem utánzatok?