A leghatásosabb szőrtelenítési módszer a selymes lábakért. Te mit használsz? (tudásbázis kérdés)
Epillátor sajna nem oké nekem.
Tartóst alkalmazok már bikinire és hónaljra, de lábra is már nagyon drága lenne.
Ezért keresem a nem túl drága otthoni alternatívákat.
Sziasztok!
Unom a kétnaponta történő borotválást, arra gondoltam, kicsit tartósabb eszközhöz folyamodnék.
Viszont ilyen témában nincs túl nagy tapasztalatom, melyik a legjobb?
Szőrtelenítő krém?
Hideg gyanta?
Meleg gyanta?
Miből melyik a legmegbízhatóbb verzió, márka, stb?
Segítsetek légyszi!
Epilátor.
Előző este alapos bőrradírozás,krémezés.Reggel zuhanyzás után megvárni,míg teljesen megszárad,nem krémezni!
És hajrá.
Mindenképp kell előtte a bőrradír,valamint nem árt heti rendszereséggel végigmenni a testünkön.
Így nem lesz szőrbenövés sem.
Egy jo minosegu epilatorral igenis nagyon szep simara lehet szorteleniteni a labat.
Nekem az egyik marka bevalt, evek ota azt hasznalom, teljes testre.
A gyantázás eleve letépi a legfelső hámsejteket, szerintem semmiképp ne állj neki még bőrradírozni is utána!
Ha úgy gyantázol, hogy már minden szőr jó hosszú, akkor jönnek ki a legjobban. A maradékot csipesszel eltávolítani. Utána nagyon alaposan bekrémezni, és még egyszer este lefekvés előtt. Reggel kicsit átdörzsölni a körömkefével finoman (benövések ellen), és ismét krém-testápoló. Nekem így lett a legjobb.
Bár én most már borotválok :)
A géppel maximum az alsó lábszárom tudok végigmenni, a többi gyantázás.
Egyébként a kozmetikus sem tudja teljesen simára leszedni az ember lábát, akkor is maradnak bökősök.
Olyan módszert szeretnék, amitől tényleg sima lesz a lábam. Néha látok 1-2 csajnak annyira szép, sima fényes lábat, legszívesebben megkérdezném tőlük hogy mivel epilálnak, vagy milyen "utókezelést" végeznek.
Arra gondoltam, hogy esetleg gyantázás/epilálógépezés után jól bőrradírozok, és beolajozom, de akkor is a vádlimnál, sípcsontomnál bökős marad.
Mit csináljak??