Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A lányom ősszel kezdi az ovit, a felszerelésekkel kapcsolatban van kérdésem: miből mennyit vegyek egy hétre? fórum

A lányom ősszel kezdi az ovit, a felszerelésekkel kapcsolatban van kérdésem: miből mennyit vegyek egy hétre? (tudásbázis)

2011. jan. 15. 07:23
ezt szerintem óvodája válogatja. nálunk csak cserenadrág, gatya zokni kell baleset esetére :) tornaruhának póló rövidnadrág tornacipő, ja és benti cipő, az ottalvóknak pizsama. nem hiszem hogy a legkisebbeket napi 2-3szor átöltöztetnék csak azért hogy kivigyék az udvarra őket
2011. jan. 14. 11:44
Igen,ilyenkor nekünk is a felső(vékonyabb pulóver)marad,a kardigánt+nadrágot meg levesszük.Igen,udvari cipő is kell majd.Nálunk is átöltöztetik udvari ruhába őket.És mindenbe kell jel,jel,jel!!!Alig győztem venni(illetve van,amibe rajzolni csak)a jeleket:-))
2011. jan. 14. 11:39

Szioka

Mi is ősszel kezdjük az ovit:)

Már én is elkezdtem vásárolgatni:)

Nálunk is úgy van hogy külön van benti ruha meg kinti ruha és cipő is.

Én ugy csinálom majd minden reggel van egy ruha amiben elmegyünk és ott át öltözünk benti ruhában.De annó a lányomnál azt mondták ha viszek be váltóruhát amiben az udvaron mászkál akkor feladják:)Ugy hogy napi 3 rend ruha:)

Lesz mit vásárolni

2011. jan. 14. 11:32
Szia,hát nálunk kell benti ruha,udvari ruha és csereruha.Felső(vékony pulóver) az tuti kell több(én is vettem egy csomót),udvarra őszre melegítők,mellény(pufisabb).Pl.nálunk most télen olyan meleg van az oviban,hogy a lányok harisnya+szoknyában vannak,fiúk meg rövidnadrágban.
2011. jan. 14. 10:24
Mi tavasszal kezdjük az ovit, úgyhogy felszerelésben segíteni nem tudok. Viszont mesehősből nálunk abszolult favorit a Minnie illetve a hercegnők.
2011. jan. 14. 09:28
Még az érdekelne,hogy a 3 éveseknél mi a "menő"figura vagy karakter,mesehős stb....
2011. jan. 14. 09:23
Ha van valakinek ideje segítsen már rajtam egy kicsit.A lányom ősszel kezdi az ovit de fogalmam sincs miből mennyit vegyek neki egy hétre.Pl: melegítőből,kardigánból pólóból stb....Plusz felszerelésekből.Ha van tipp bármilyet szívesen fogadok.Előre is köszönöm.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook