A lányok milyen sms-t szeretnek kapni? (beszélgetés)
Ilyet:
Nyuszikám! A mai nap egész nap a pihe puha szádra gondolok. Annyira szeretném látni újra a két szép szemed. Beleborzongok minden pillantásodba, és azt érzem sosem tudok betelni veled. Ha végeztem a teendőmmel, sietek hozzád átölelni. Puszi!
Pl erre mind bukna:
Jo ejt principessa
Hogy vagy principessa
Stb stb, ebben benne van az is hogy szep meg minden, aranyos es megsem a szokasos "szep vagy"
Mert minden no szereti hallani de szeretjuk a frappans, egyedi megoldasokat. Ha te principessanak nevezed akkor igy is erzi majd magat:)
Sok sikert es ne elj vissza vele
Légy egyedi. Vagy költsél valamit magadtól (nem baj, ha esetlen, a szándék a fontos :-)), vagy finoman utalj rá, humorral, hogy tetszik.
Az én párom a humor oldaláról közelítette meg az SMS-eit. :-)
" Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája.":DDD
Bár nem én kaptam, de szerintem szuper:)
szerelmes verses, vagy csak annyit, hogy Szeretlek
én ma reggel kaptam a páromtól egy sms-t, amiben csak ennyi állt: Szeretlek babám!!!
Igen, és ez nem keresős :)
Vigyázz, Bluetooth, mert a lányok amit küldesz beírják a keresőbe, és ha kiadja nekik, hogy ezt csak lemásoltad, akkor örökre elvágtad magad!!!!!!!!!
Nő vagyok, mindig utánanéztem eddig a keresőben!!!!!
Inkább egyedit találj ki, minthogy beégj, ha leellenőrzik!
Szia!
Írd be a keresőbe, hogy szerelmes sms. Ott rengeteget találsz, vicceset, reménykedőst vagy szerelmet valóst is :-)
Sok sikert!
"Mostanában egyre többet nézlek, mert kellemes érzést okoz a szépséged. Remélem nem naj, ha valaki néha feltöltődik azzal, amit sugárzol, és ha az a valaki éppen én vagyok :)"
Ez csak egy tipp, véletlenül idetévedtem.
A másik:
"Csillag vagy életem horizontján, ......szemű lány :)"
Sok sikert, szió!
A lanyok milyen sms-t szerenek.
PL ha irnek egy lanynak valamit h bejosz meg szep milyen modon fogalmazzak?Kivancsi vagyok a lanyok velemenyire.
További ajánlott fórumok:
- Mennyi most a gyerektartás összege, és hogyan kell elindítani, ha kapni szeretnék?
- Laptop beállítással / visszaállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kapni...
- Mért szeretnek a lányok öregnek és rondának kinézni?
- Ötleteket szeretnék kérni tőletek : pompon lányok pomponját miből lehetne elkészíteni? Egy egész osztályra való kellene:o)
- Baháí vallású nőket keresek, szeretnék ilyen vallású lányokkal, asszonyokkal beszélgetni
- Nagyvárad térről a XVII ker. Jósika utcáig a legjobb útvonal? Csak BKV-val tudok menni? Szeretnék eljutni egy boltba, help gyöngyös lányok