A lanyám nem tud a kajéra sem nézni, mióta mumszos volt. Mit tegyek? (tudásbázis)
én akkor voltam így, amikor antibiotikumot szedtem. az antibiotikus kezelés tönkrevágja az egészséges bélflórát, ilyenkor én mindig mindentől rosszul voltam, a kajára sem kívántam nézni. de mivel muszáj volt valahogyan felépülni, így rávettem magam a gyümölcsös probiotikus joghurtra, az élő joghurtkultúrás joghurtokra, friss céklasalátát is rengeteget ettem akkor, így sikerült visszajönnie újra az étvágyamnak. nekem ez akkor nagyon bevált, mert mint kiderült, az antibiotikus kezeléstől a normál bélflórám igencsak megsérült.
Nem tudom, hogy a lányodnál mi lehet az étvágytalanság oka, de lehet, hogy a gyógyszeres kezeléstől esetleg vashiányos lett. sajnos sok az olyan gyógyszer is, ami a vérképet jelentős mértékben rontja. ilyenkor is étvágytalan az ember és mindentől hányingere lehet. próbálj neki kínálni egy kis joghurtot, tejterméket, kezdetnek mindenképpen jó lehet, hiszen a szervezetnek igen fontos fehérje forrása. persze ez csak egy ötlet, orvos sajnos nem vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek az apósommal ha nagyon megkívánt engem?
- Megcsaltak most mit tegyek?
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Hölgyeim, mit tegyek?