A körmömön észrevettem egy kis fehér foltot. Vitaminhiány? (tudásbázis)
Ha csak egy van, sima mechanikai sérülés, lenő majd. Ha lesz több is, valami komplex napi vitaminkészítményt kezdj el szedni, mert jelezhet pl cink, B6 vitamin, vagy kalcium hiányt.
(Gombától is lehet fehér a köröm, de az egészen másképp néz ki, nem egy jól körülírható folt.)
Azt mondják a természetgyógyászok erre, hogy a tüdőben van némi lerakódás.
Szedj köptetőt, s meggyógyulsz.Sinupret drazsé pl.
Vagy feketeretek közepét kivájod, közepébe mézet teszel, s azt 3x2 kávéskanállal iszogatod.
Ha az étkezéssel akarsz meggyógyulni:
vöröshagyma, lilahagyma, fokhagyma nyersen, vajaskenyéren.
Jó étvágyat!
Sziasztok!
A körmömön észrevettem egy kis fehér foltot, még régről emléxem, h ez valamilyen vitaminhiányt jelent. Tud valaki nekem segíteni, h mivel lehet csökkenteni a hiányt, márcsak azért is, mert van egy 3 hónapos kisfiam, és nehogy Rá is hatással legyen ez ...
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Tényleg vitaminhiányossá teszem?
- Mostanában észrevettem, hogy tetszem a férfiaknak. Volt,...
- Frontin 0. 25-ös gyógyszert vettem be, aztán észrevettem, hogy lejárt. Lehet tőle bajom?
- Nemrég észrevettem egy gombostűfej nagyságú kis dudort a méhszájamon! Mi lehet az? Holnap megyek dokihoz!
- Más is észrevette hogy ez az éve sokkal rosszabb bármelyiknél?(minden tekintetben, munka, párkapcsolat, egészség stb)