A konyha divatot teremt (beszélgetés)
hát nem.. marad a "régi jól bevált" egyelőre :P
Csak mosolyogtam, hogy a végén mégsem lesz minimál (hihi:))))))
akkor végül is ízlésemmel nincs baj csak mániázok? mindig azt hittem hogy csak nekem tetszik az olyan amit belinkeltem, ezért is tetszett meg anno a minimál de most meg annyira elterjedt hogy igazából nem is tudom, elbizonytalanodtam ezzel kapcsolatban.. szeretem az egyedi dolgokat és ez most már nem számít annak :)
Ja, hát ez már nem olyan, mint ami a cikk fotón van:)
Ez szép!
Kicsit hasonlít az én konyhámra, bár nekem a munkalap szürke és a padló sem cseresznye színű, hanem fehér kis szürkével. A konyhabútorom viszont szinte pont ilyen.
Az én konyhámban kevesebb szekrény van és persze sokkal barátságosabb.
Persze nem a színe miatt hangulatosabb, hanem a kiegészítők miatt. Nekem sima fehér konyhabútorom van, grafit szürke munkalappal és ehhez persze fehér hűtő, fehér mikró, fehér csempe, de az étkezőm, ami szintén a konyhában van az teljesen otthonossá teszi a konyhámat. És nem zsúfolt attól, hogy nem a legmodernebb.
Nem, nekem még az is jobban tetszett.
Akkor úgy csináld, ahogy a 26-os hsz-ben írta:
"a végén a C3-nál van egy szóköz azt vedd ki a linkből és bedobja a képet". Nekem bejön.
Szia!
Én is szerettem volna megnézni csak sajnos nekem nem sikerűlt sehol sem behozni:(
Üdv:Lia71
tudom, szép, csak sok(k) :D
az a bajom hogy a hálószobám a műtermem is egyben és az bizony nagyon zsufolt.. csak az a baj hogy nem tudom sehova tenni máshova a ccuuokat, a fele így is a garázsban van :D a képeket viszont nem tehetem ki, a hideg párás hely nem életbiztosítás a festményeknek..
Nálunk sajna nincs külön könyvtár, a nappaliban vannak a polcok a könyveknek. Most egyébként "játszótér", alig várom, hogy kipakolhassam a gyereket a kertbe, mert már nekem is sok:)))
szép, tudom, mi terveztük ilyenre(hasonlóra) de mégsem az igazi.
na a nappali nem a könyvtár. :) arra általában külön helyiség van. nálunk is a dolgozóban van a legtöbb könyv nem a nappaliban. ott csak pár kép meg dísztárgy van és ha jól megy nagy tévé is lesz :D legalább az foglal nagy helyet majd és nem a sok kacat XD
De stílusát tekintve olyan, mint az enyém, csak a bútorok színe kicsit sötétebb.
Viccelsz?? ez egy kv.a szép konyha!!! Még az enyém sincs ennyire szép. Ezt lecserélni minimálra??? ÓÓÓÓneeeeeee!!!!
:-))))))))
a végén a C3-nál van egy szóköz azt vedd ki a linkből és bedobja a képet
Csak a főoldal jön be nekem. Látom, hogy vannak benne képek, melyiket keressem?
Ezen különben már gondolkodtam, hogy hova teszi a tárgyait, aki ilyen stílusú lakásban lakik.
Pl. a legtöbb helyen egyetlen könyvet nem látok (most nyilván nem konyháról, hanem nappaliról beszélek). A kötelező kanapé, nagy tévé, álló lámpa és slussz:))
A konyhában nálam is csak egy nyitott rész van, tehát nincs telepakolva mindennel.
[link]
nah a mostani úgy kb ez a stílus...
természetesen valamivel egyedivé tenném de nekem sem az a full minimál a kedvencem amikor két csík meg egy ajtó van a lakásban és nem lehet hozzányúlni semmihez mert nincs mihez.. ennek a stílusnak is vannak ágazatai. az emberközeli verzió ami nekem tetszik. és nem nem nem.. a mostani konyhánk sem minimál cserébe zsúfolt és engem attól ver ki a víz.. mindenütt por ha 3 napig nem törölget az ember.. bárpult, üvegajtó polc polc polc mindenütt és nyitott.. ááh.. valahogy nekem nyomasztó ha sok tárgy, bútor vesz körül
Az én konyhám egyébként könnyen kezelhető (és szerintem szép). Indukciós főzőlapom van, könnyen tisztítható, mosogatógép, tehát nincs felesleges edényhalmaz a konyhában, mert egyből megy a gépbe - csak nem ilyen "kocka" az egész.
Akkor biztos az a baj velem, hogy én nem vagyok "művészlélek". Semmi baj ezzel, hát tudod, ízlések és pofonok... de (ne bántódj meg léccilécci!!) - én egy ilyen lakás ajtajára simán kiírnám, hogy "Vigyázat, egyéniség nélküli ember!"
Semmi, de semmi nem utal a benne élő ember személyiségére. Sehol egy használati tárgy, ha otthagysz egy edényt vagy egy poharat, már felborul a minimál által megkívánt letisztultság.
Ha már művészlélek vagy, akkor biztosan kitalálnál valami eredetibbet is, mint amiből 12 egy tucat.
Ez csak az én véleményem, ettől még természetesen másnak tetszhet - engem a víz ver az ilyen lakásoktól. Nem szeretem a sablonos dolgokat.
A barokk és a minimál között elhelyezkedik néhány más stílusirányzat is:)
xmert a csiricsáré barokk stílus az szebb? jó az a másik véglet de nekem nem tetszik, ahogyan a falusi stílus az itáliai stílus sem.. legyen egyszerű, letisztult, könnyen kezelhető és szép. nekem a minimál pontosan ezt adja... ÉS fantáziátlannak aztán nem mondanám magam művészlélek létemre :)
További ajánlott fórumok: