A kistarcsai kórházból tudnátok ajánlani egy jó nőgyógyászt? (tudásbázis)
Surányi Tibornak van magánrendelője, a google is kiadja egy kis keresésre, így be merem írni az adatokat:
G-Med Kft Szakorvosi Rendelő
1165 Budapest, Veres Péter ú.110
bejelentkezés: 0630/9774-275
Sziasztok!
Én Várkonyi Pétert ajánlom,nagyon figyelmes,jó szakember.Én augusztusban szültem nála egy faros babát,természetes úton.Kistarcsán és Aszódon van neki magánrendelője érdemes vele beszélni.
Sok sikert
Sziasztok!
Szült valaki Dr Surányi Tibornál?
Én nála szeretnék csak nem tudom van e neki magánrendelője. Tudtok ebben segíteni?
Szia!
Én is a Várkonyi Pétert ajánlom. A rokonságunkban 5 kisgyermek nála született. És nekem is ő a nőgyógyászom. Mi nem panaszkodunk rá szerintem nagyon figyelmes doktor.
en is oda tartozom, de mashol szultem, es lelepett a nogyogyaszom kulfoldre :( igy masaikat kell keresnem, s en is Kistarcsara gondoltam! koszonom :)
hogym ukodik most ez a dolog? felhivom a korhazat es kerek idopontot ehhez az orvoshoz pl a rutin nogyogyaszati szuresekre?
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- A kistarcsai kh.-ban tud e valaki JÓ nőgyógyászt ajánlani?
- A Szent István kórházban keresek nőgyógyászt, leginkább nőt. Tudnátok ajánlani?
- Tudna valaki Nekem Nyíregyházán nőgyógyászt javasolni, a Jósa András Kórházból?
- Tudnátok ajánlani nekem jó női nőgyógyászt Budapesten?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt Kistarcsán?