A kisfiamnak rendszeresen elered az orra vére. Mitől lehet? (tudásbázis)
Szia!
Az én kislányom is orrvérzős volt, s korall calcium, omega 3-6-9 és C vitamin együtt helyrehozta. Meg nagyon erősen visszavette az édességfogyasztást.
Már pár hónapos korában azt vettük észre, hogy vérben fekszik alvás közben. Később ez csak rosszabb lett, heti 2-3 alkalommal "csak úgy" eleredt az orra vére. Mióta ezeket a vitaminokat bevetettük, fokozatosan csökkent az előfordulások száma, mostmár fél éve nem vérzett neki.
Adj neki Rutascorbin nevű tablettát.
Az erek falának védelmére való, annakidején én is ezt szedtem erre
Szia. Vidd el orvoshoz, megvizsgálja és ő pontosan megmondja, mi legyen.
Az öcsém is ilyen orrvérzős volt, végül tablettával helyrehozták, azóta sincs semmi gondja.
Azt mondták anno, hogy akkor lenne gond az orrvérzés, ha vérzékeny lenne, de egy sima tüsszentéstől is képes volt eleredni az orra vére.
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet az oka, hogy anyu rendszeresen kérdezi meddig laksz itthon még?
- 6 hónapos kislányom kb. egy hete rendszeresen felébred éjszaka. Próbáltuk etetni, de nem éhes. Mi lehet a probléma?
- Ha egy férfi rendszeresen bevisz a munkahelyére egy nőt, akkor lehet köztük valami?
- Mit lehet tenni egy tanárral, ha rendszeresen megalázza a gyerekeket?
- Két éves kisfiamnak székrekedése van, már mindent megpróbáltam. Mit lehet még tenni?
- Ha szeletelve veszek felvágottat, rendszeresen belevágják a végét. Van erre valami szabály, hogy hány deka alatt nem lehet beletenni?