A kínai horoszkóp szerint ti összeilletek? (beszélgetős fórum)
:-) ez aranyios volt Toled,de nalunk sincs ez maskent;-)
megnyugodtam,hogy nem csak a mi eletunk van tele izgalmakkal:-D:-D
Pont ez adja az élet sava borsát :)
"Normális" horoszkóp szerint a mi kapcsolatunk egy kakasviadal :) és tényleg, de akkor mi van? Mi ezt élvezzük, hogy jól le lehet osztani a másikat anélkül hogy megsértődnénk.
Bár valami van ebben a kínai horoszkópban is, mert e szerint a párom egy majom... és pont ezzel a jelzővel (is) illettem tegnap :D De ettől függetlenül tök rendben vagyunk, sőt soha jobban
Hülyeség szerintem:
"PATKÁNY NŐ – KECSKE FÉRFI Kitűnő párost alkothatnak, persze nem a szerelem és a párkapcsolat területén. Amennyire gyümölcsöző lehet munkatársi vagy üzlettársi viszonyuk, annyira lehangoló élményekkel távozhatnak egy meggondolatlan párkapcsolatból. A Kecske férfi fékezhetetlen szabadságvágyával a Patkány nő képtelen lesz megbirkózni, és harmadik állandó partnerként a bizalmatlanság szegődik melléjük. Alkalmi partnernek és szeretőnek is találni fognak jobbat a másiknál."
hihi:XD
igazad van.én sem hiszek benne, mert a kínain kívül a másik horoszkóp is azt mondja, halálra van itélve a kapcsolatunk.tűz és víz vagyunk, pedig nem. teljesen egy hullámhosszon vagyunk, és sok közös vonásunk van. így felesleges az egész
További ajánlott fórumok:
- Párhoroszkóp: vajon összeilletek a pároddal az asztrológia szerint?
- A skorpió horoszkópú férfiak milyenek szerintetek?
- Kíváncsi vagy milyen a nyugati-kínai horoszkópod?
- Rád mennyire igaz? Ezek a legfontosabb éveid a horoszkóp szerint
- Ásványok horoszkóp szerint
- Ikrek a horoszkópom, és az éves horoszkópom szerint 2021 a...