A kereskedő átháríthatja a szervízbe küldést? (tudásbázis)
Szerintem elfelejtették. Plusz munka, macera nekik bevétel nélkül, nem törik magukat, hogy hamar meglegyen.
Egyszerűbb ha ti viszitek szervízbe vagy a legtöbb szervíznek a futárja házhoz megy érte. Gyorsabb is így, mert közvetlen, kihagyja a boltot.
Úgy van ahogy mondja..
Nekünk a tv-vel volt így,igaz mi kaptunk szervíz listát,kikerestük a legközelebbit,futár jött érte és hozta vissza....
Kedvesem vett egy GPS-t kb 2-3 hónapja, munka miatt kell. Hibás a termék. Visszavittük ahogy tudtuk, mondták, hogy elküldik szervízbe. Legyünk türelmesek, kb 2 hét. Elkértek címet, telszámot, de semmi. Ma bement a barátom, hogy mizu. A GPS még a bolt polcán, nem küldték fel, mert mégsem....Indok: a vevőnek kell elküldenie postán, vagy ahogy akarja...Hogy van ez?
Holnap bemennék én eligazítani őket, de szeretném tudni pontosan hogy mi merre hány lépés..
További ajánlott fórumok:
- Ha elhelyezkednék egy üzletben vezető beosztásban, akkor az ott eltöltött idővel kiváltható egy kereskedő-boltvezető tanfolyam?
- Autó vásárlása kereskedőnél
- Miért mérnek a kereskedők mindig többet, mint amennyit a vevő kér?
- Használt ruha kereskedők kérlek segítsetek!
- Milyen autó adásvételi szerződést kell írni ha kereskedőnek adjuk el?
- Új kerékpár vásárlása esetén valóban az én költségem az első szervizben történő beállítások költsége?