Használt ruha kereskedők kérlek segítsetek! (beszélgetős fórum)
Szia!
Olvastam hirdetèsed , esetleg privàtban irhatsz
Üdv !
Segitsèg kellene , Uj Skandinàv , Dàn ruhàkat Nagy tètelben hol Tudok eladni esetleg valaki tudna segiteni ?
Köszönöm
Kedves Evici85!
Kérem olvassa el a mai napon írt hozzászólásomat a témához. Amennyiben érdekli, nagyon örülék ha jelentkezne!
Üdv.!
Sziasztok!
Nagy mennyiségű fiú ruha ( német, egy része még címkés ), női ruházat(kisebb méret), fiú és női lábbelik, női táskák, táskák, háztartási felszerelés (minden kategóriában), gyerek kerékpárok, játékok,( tényleg rengeteg, 2-3 szobányi karton holmi)eladó.
Kérlek segítsetek, hogy mielőbb gazdát találjon és én az életem újra kezdéséhez egy induló összeghez juthassak belőle. Sürgős lenne!!!
Előre is hálásan köszönöm!!!
Segítséget szeretnék kérni !
Ha több tonna árut hozatok Angliából és annak egyrészét darab áron másrészét kg-os áron adom tovább akkor miképp leltározzak le?
Tételesen lehetetlen ,hiszen több fajta minőség van más áron és van selejt is .
A könyvelőnk sem tud elmenni ezen.
Van vkinek ötlete???
Szia!
Sajnos a nyári ruházatokkal eléggé befürödtünk, rengeteg volt benne a használhatatlan ruházat. legszívesebben hozzájuk vágtam volna...
gyerek helyett fenőt ruhát kaptam...stb.
én is gyerek turis akartam lenni, de mivel így befürödtem a ruhákkal, muszáj voltam hozni felnőttet is hogy forogjon a pénz:(
a megmaradt rossz ruhát azokat viszik haza a szüleim, majd jó lesz télen elégetni:(
Ha jó minőségűt akarsz venni, aminek nagy része eladható, akkor ennyiért kapod kb. nagyker áron. Ha megnézed a háda honlapját, akkor nekik kb. ennyi a nagyker áruk. Itt inkább az a baj, hogy ha egy üzleted van nem tudod pörgetni az árut az üzlet hálózatokkal szemben. Ha következő héten ugyanaz a ruha van, akkor nem megy be a vevő. Ha cseréled, mit csinálsz a maradékkal?
Nekünk gyerekrucis használtruha üzletünk van. Mi azt csináljuk, hogy elmegyünk néha a környező falvakba vásárt tartani. Így fogy abból, ami a városban lévő üzletben megmaradt. Kicsi szervezést igényel, de meg kell próbálni.
Itt a link. Annyira nem olcsó, de szokott lenni 50%-os nap, akkor éri meg menni. Azt is elvileg megtalálod az oldalon, hogy mikor szokott lenni.
És ahogy látom, elég sok helyen van...
nem, kg, de vannak darabáras is.
mást nem tudsz ajánlani?
1500kg/kg?????
hú az nekem nem éri meg, 1900ft/kg ért adom én:S
Szécsényben mennyiért lehet válogatni?
Többször voltál már?
A háda szerintem nem annyira jó,de tényleg sokan dicsérik.
A londongreen jó ott válogathatsz de drágább de jó kategória
Szécsén,szintén lehet válogatni jó áron van viszont sok időbe telik a válogatás,mert rengeteg a ruha és sok a rossz,de ha van időd,türelmed és szemed akkor oké.
Ami még j az az angolturi.gportal.hu
nézd meg őke is
szia!
a turihoz nem kell végzettség. nekem sincs kereskedelmi végzettségem. de persze nagyon oda kell figyelni a dolgokra, nagyon féltem tőle, de kár volt:) na meg egy nagyon jó könyvelő aranyat ér:)
További ajánlott fórumok:
- Ismertek tisztességes használtcikk kereskedőt Budapesten?
- Végzett már valaki ruházati eladói + kereskedő, boltvezető tanfolyamot az Alfa Kapos Képző Központnál?
- Tudja valaki, hogyan lehet hozzájutni elsőkézből(nem kereskedőkön keresztül)angol gyűjtésű használt ruhákhoz nagyobb tételben?
- Segítséget kérnék!!!! Akik már megjárták a használt autó kereskedőkkel- lehetőségek?
- Használtruha kereskedők, tudtok nekem segíteni?
- Debreceni használt ruha nagyker, vagy debrecen környéki! kérlek segítsetek!