A karma (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A karma
Hoppá! Azt olvastam: A kamra.
Gondoltam, benézek, mi van a kamrában.
De nem az, amire gondoltam. :)
Szia!
nem hallottam róla, de a Karma korrigálásban én nem nagyon hiszek, és ha létezik is nagyon nem jó ötlet. Az a Te Karmád, Neked kell korrigálnod. Különben nen lenne értelme az egész
folyamatnak, hiszen kikerülnéd a tanulás folyamatát. Nem másoktól kell várni, hogy megoldják a problémáinkat, azokat mi kaptuk, és van oka, hogy miért:-)
Nekem is nagyon tetszett a cikk! :)
Különösen egy mondat késztetett közben elgondolkodásra : "Ha szabad akaratunkkal mások szabad akaratát nem sértjük, akkor a helyes úton járunk, és pozitív karmát teremtünk, ellenkező esetben újabb negatív karmát építünk." Azt hiszem, ezt eddig nem sikerült igazán tudatosítanom magamban (pedig nem ártott volna), csak most, miközben a cikket olvastam...
Sziasztok:-)
Örülök, hogy tetszett az írásom. Ha megírjátok, miről olvasnátok szívesen, akkor legközelebb abban a témában írok. (persze, csak ha hozzá tudok szólni)
Mindenkinek boldog Húsvéti ünnepet kívánok!!
NAGYON JÓ A CIKKED!!!
Jól megfogalmaztad a lényeget! Sok-sok embernek kéne elolvasnia, hogy ne magyarázzon félre olyan dolgokat melyeket nem ért!
Elolvastam a másik sikkedet is. Tetszett! Oda válaszoltam is bővebben.
Jó lenne beszélgetni veled. Ha van dolgunk egymással,akkor úgyis összefutunk:o)
Személyes tapasztalat, ki van próbálva!!! Az ok-okozat működik!!! Igenis léteznek visszahatások...
Régebben volt hogy dühös voltam valamiért de nagyon!!!! Senki nem volt az utcán mert hajnal volt!!! Abban a pillanatban megjelent két ürge akik szintén nagyon dühösek voltak, és lazán kiraboltak minket!!! De volt hogy egy sötét helyen bandukoltunk és haza akartunk jutni!! Éreztük hogy baj lesz!! És megjelent egy nagy autó, kinyitva az ajtót egy behemód!!! Belénk kötöttek aztán elhajtottak!!! De van pozitív is amikor valakivel jót teszel és veled is jó dolgok történnek. Elmesélsz egy viccet és utána folyamatos jókedvben tellik a napod!!! Szóval bármi is történjék, jó vagy rossz, mindig a jelen állapot számít!! És a tudatosság!!!
Nagyon szép cikk, bizonyára minden helyesen van benne leírva. Nekem olyan érzésem volt az olvasása közben, hogy egy nívósan összeollózott munkáról van szó. Nyilván ez nem von le semmit az értékéből.
Nem tudom és nem is akarom megfogalmazni a karma fogalmát, noha nagyon is tisztában vagyok a sajátoméval.
Ha valamivel nem értek egyet, az valószínűleg abból fakad, hogy karmikus szempontból nem ugyanazon a szinten állunk.
Gratulálok a cikkhez!
A szabad akaratot ha bölcsen értelmezzük, nem egyéb, mint önként engedelmeskedni az Univerzum Törvényeinek.
:-)
Ugrás a teljes írásra: A karma
További ajánlott fórumok:
- A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- A Merkúr, Vénusz, Jupiter, Neptunusz, Plútó karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- A karmának nincs humorérzéke..vagy igen? Karma és traccs...ami akartok..
- Hisztek a karmában, és abban hogy energiavámpír belőlünk szívja az energiát?
- Mit jelent az, ha valakinek az "elengedés" a karmája?
- Megérzések, karmák, ösztönök