A karikagyűrűt megtartani önkínzás? (tudásbázis)
megvan, nem csináltam vele semmit.
Közvetlen a v.per után ki akartam dobni, de aztán meggondoltam magam, mert a gyűrűért kár lett volna.
Köszönöm, hogy olvastok!:)) kaptam egy ilyen visszajelzést is a naplómban és nem is rossz ötlet:))
A gyűrűket én eladnám, mivel nincs is jó emléked róla, még a gyerekeknek sem adnám. Vagy cseréld be valami ékszerre. Nálunk van ilyesmire lehetőség.
A karikagyűrűt megtartani önkínzás? – mikor írtam a fórumot indítottam ezt éreztem, és mert van bennem egy kis félsz, ha a lányaimnak ajándékoznám, nem fogja –e őket kisérni a balsors ha viselike ami abból készül, vagy ha pénzzé tenném milyen következménye lehet a végén,
Minden gyűrű házasodást jegyez, de nem mindig szerelmet.
Válás után nem szabad megtartani a karika gyűrűt, mert szerencsétlenséget hoz. ( Ez roma babona )
Az eljegyzésit visszaadtam, a karikát leadta és lett belőle pár forintom. Igen nagy szükségem volt rá, 5 hónapos terhes voltam mikor lelépett a férjem.
Egyébként aznap amikor lelépett rögtön le is vettem az eljegyzésit és a karikát is...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megtartani egy férjet, ha tudod hogy van valakije?
- Megtartani vagy nem megtartani
- Te megtartanád a magzatot?
- Újévi fogadalom! Lefogyni s megtartani!
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Mit tennél a karikagyűrűddel, ha vége lenne a házasságodnak?