A hónaljunk intimitása (beszélgetős fórum)
Nem.
Zsoldos Zsóka.
"Várlak, s fagyok, zölden-kéken
Nem üzensz már semmit nékem
Hervadt virág ajkamon a csók
Nem idéz már, többé lecsót
Nem érzem már zoknid szagát
Mind kimostam, nahát, nahát
Dezodorod polcon szárad
Hónod alján, vajh mi fárad
Lábujjad közt, van e csimasz
Lám itt hagytál, te kis pimasz
Nem becsülted, azt ki szeret
Visszajönnél, lehet, lehet
Kopogtatnál, nem eresztlek
Életemből kirekesztlek
Fagyjál te is zöldre-kékre
Más házánál lépj a fékre
Te legyél, ki gyorsan oson,
Én már más zokniját mosom"
(Zsoldos Zsóka)
Legalább annyira intim, mint a lábujjak köze :D
Nincs gyerekem és nem is lesz. De párom igen, megelőzöm a kérdést, miszerint az övéhez hogy állok. Nos, nem a kedvencem rajta, és nem, még az övét sem látom szépnek. :)
Amúgy nem undorítót mondtam, hanem rondát, a kető nem szinoníma.
A tudatalatti okban még igazad is lehet, de miért vetíteném ki másra azzal, hogy itt leírom, csúnyának látom általában ezt a részünket? Nem személyeskedve egyéneknek címzem, nem csak egyesekét látom taszítónak?
De igazad van, ez nem polkorekt a hónaljakkal szemben. :D
Az ápolt hónaljon mi enne undorító?
Valami tudatalatti problémád van neked ezzel.
Ezt ne vetítsd ki másokra.
Nem tudom. :)
Valamiert borzasztoan taszit a latvanya.
Ez lehet am a karba font kez minositett valtozata. Ha jol emlekszem meg a testbeszedrol szolo konyvemben is szo esett a honalj ala tapasztott kezrol. Ilyenkor ez egy plusz vedelmet nyujt szamara, kvazi atoleli sajat magat. Az ilyen emberek alapvetoen (tudat alatt) tavolsagot akarnak tartani a kornyezetukkel szemben, egyfajta vedopajzskent szolgal a karjuk. Ezek tudatalatti dolgok, es nyilvan tobb gessztus egyuttallasa szukseges hozza.
Ezert lehet hogy pl. szimplan izzados, es ezzel a mozdulattal csekkolja le, mennyire vizes az inge, vagy mennyire azott el a hpnalja. Biztos mindenki jart mar ugy, hogy nagyon viszketett egy olyan testresze, amit nem illik nyilvanosan megvakarni. Mit teszunk ilyenkor? Tekergunk, csavarodunk, probalunk publikus testreszeket dorzsolnoi hatha. :DDD Lehet mikozben odanyul, gyorsan odavakar egyet a kisujjkormevel. :DD
További ajánlott fórumok:
- Voltatok már olyan párkapcsolatban, ahol nincs intimitás?
- Elmúltam 60, hosszú magányos élet után van barátom, de félek az intimitástól, szextől
- Méhszájat fedő méhlepény miatti szextilalom alatt hogy oldottátok meg az intimitást?
- Szex és intimitás eltűnése a kapcsolatból
- Annyira hiányzik a szex és az intimitás, hogy ma abszolút...