Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Méhszájat fedő méhlepény miatti szextilalom alatt hogy oldottátok meg az intimitást? fórum

Méhszájat fedő méhlepény miatti szextilalom alatt hogy oldottátok meg az intimitást? (tudásbázis)

9. secret8 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 10:44

Irok valami bíztatót is. Az elöl fekvő ill. méhszájat takaró placenta feljebb húzódat, ahogy a terhesség előrehalad. Ha így alakul, akkor ez megnyugtató a baba kihordása szempontjából.

A másik dolog, hogy neked is és a párodnak is meg kell értenie, hogy 2 dolog közül választhat: 1. Minél tovább bennmaradjon és egészségesen kifejlődjön a babátok. 2.a saját élvezete. Ha erről nem tud lemondani pár hónapra, hát nem tudom, akkor mit mondjak. Én nem kockztatanám a gyerekem egészségét, de nem én döntök.

A szigorú ágynyugalom nem azt jelenti, hogy ezen gondolkozol. Hanem tényleg fekvés, és csak a legszükségesebbekért (mosdás, wc, evés) felkelés.

Most a baba a fontos és nem más. Remélem, minden rendben lesz veletek.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Borian)
okt. 10. 10:33

Köszönöm a válaszodat. A legelsőt kicsit félreértelmeztem. A kockázatokkal tisztában vagyok, szinte az elejétől kezdve fekszem, amit említettem, hogy volt barnázás, + tavaly egy korai vetélés, úgyhogy most extrán óvatos vagyok...

Semmiképpen sem szeretnék bajt.

7. Borian (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 10:21

Nem olyan közeli ismerős, hogy a szexuális életét megbeszéljük, de nem hinném, hogy volt, mert a végén már fekvésre ítélték és nagy volt az aggodalom, mert a vérnyomása is magas volt.

A koraszülés során súlyos vérzés lépett fel nála, kivették a méhét, a babáról már írtam :-(

Remélem, nálad minden rendben lesz, de ne vedd félvállról.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Borian)
okt. 10. 08:41
Köszi, olvastam. Az elmúlt egy hétben amióta kiderült, már szerintem az egész internetet elolvastam a diagnózissal kapcsolatban. 😞 Azért is voltam kíváncsi konkrét tapasztalatokra ezen a téren, mert ezen kívül már kb. mindent elolvastam a témában
5. Borian (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 08:36
Ha elolvasod, amit belinkeltem, bármitől lehet, stressztől, rossz mozdulattól, gyakran később feküdni kell a terhesség alatt és így is nagyon gyakori, hogy koraszülés lesz a vége.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Borian)
okt. 10. 08:30
😞 Szextől vagy előjátéktól lett neki koraszülés?
3. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 08:28
2. Borian (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 08:25

Nos, erre nem tudok válaszolni, de azt tudom, hogy nagyon veszélyes. Ismerősnek súlyos koraszülést okozott, a kislány sajnos súlyosan fogyatékos lett a többszöri agyvérzés miatt.

Nem ijesztgetni akarlak, de szerintem a szexnél kisebb gondod is nagyobb.

okt. 9. 18:34
Már az első trimeszterben sem volt együttlét barnázás miatt (amit valószínű csak progihiány okozott, az kezelve volt hüvelykúppal, ezért nyilván "kisebb dolgok" sem voltak), most pedig (14.hét) a placenta helyzete miatt tiltotta a doki. Bízom benne, hogy nem kell egész 9 hónapot így tölteni, persze, ha muszáj, akkor muszáj. Viszont a tilalom alatt semmilyen szexuális dolgot nem lehetett és nem is csináltatok? Gondolok itt akár előjátékra(természetesen bármilyen behatolás nélkül) vagy csak a párotok kielégítésére, azért 9hó+6hét nagyon hosszú idő mindenkinek... Tudom, hogy női részről az orgazmus is tilos a méhösszehúzódások miatt, de konkrétan már annyira csak ezen jár az eszem az utóbbi pár napban, hogy sokszor már ilyen jellegű álmaim is vannak, és ha ébren is belegondolok, már áradás van odalent... 🫣😅😅, ezért már egy kis előjáték vagy a párom kielégítése is elég lenne, csak tartok ettől is, mert ha részemről orgazmus nincs is, de azt olvastam, hogy az izgalom is okozhat összehúzódásokat, és nem merek kockáztatni ... Ezért KONKRÉT tapasztalatok érdekelnének első kézből, ki hogy oldotta meg az ilyen vágyai kielégítését, hogy mindenkinek jó legyen, és a terhességet se kockáztassa. KÖSZÖNÖM

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook