Méhszájat fedő méhlepény miatti szextilalom alatt hogy oldottátok meg az intimitást? (tudásbázis)
Irok valami bíztatót is. Az elöl fekvő ill. méhszájat takaró placenta feljebb húzódat, ahogy a terhesség előrehalad. Ha így alakul, akkor ez megnyugtató a baba kihordása szempontjából.
A másik dolog, hogy neked is és a párodnak is meg kell értenie, hogy 2 dolog közül választhat: 1. Minél tovább bennmaradjon és egészségesen kifejlődjön a babátok. 2.a saját élvezete. Ha erről nem tud lemondani pár hónapra, hát nem tudom, akkor mit mondjak. Én nem kockztatanám a gyerekem egészségét, de nem én döntök.
A szigorú ágynyugalom nem azt jelenti, hogy ezen gondolkozol. Hanem tényleg fekvés, és csak a legszükségesebbekért (mosdás, wc, evés) felkelés.
Most a baba a fontos és nem más. Remélem, minden rendben lesz veletek.
Köszönöm a válaszodat. A legelsőt kicsit félreértelmeztem. A kockázatokkal tisztában vagyok, szinte az elejétől kezdve fekszem, amit említettem, hogy volt barnázás, + tavaly egy korai vetélés, úgyhogy most extrán óvatos vagyok...
Semmiképpen sem szeretnék bajt.
Nem olyan közeli ismerős, hogy a szexuális életét megbeszéljük, de nem hinném, hogy volt, mert a végén már fekvésre ítélték és nagy volt az aggodalom, mert a vérnyomása is magas volt.
A koraszülés során súlyos vérzés lépett fel nála, kivették a méhét, a babáról már írtam :-(
Remélem, nálad minden rendben lesz, de ne vedd félvállról.
Nos, erre nem tudok válaszolni, de azt tudom, hogy nagyon veszélyes. Ismerősnek súlyos koraszülést okozott, a kislány sajnos súlyosan fogyatékos lett a többszöri agyvérzés miatt.
Nem ijesztgetni akarlak, de szerintem a szexnél kisebb gondod is nagyobb.
További ajánlott fórumok:
- Orgazmus hiány, ti hogy oldottátok meg?
- Voltatok már olyan párkapcsolatban, ahol nincs intimitás?
- Ti hogy oldottátok meg mikor született a kistestvér a nagyobbik gyermek felügyeletét?
- Elmúltam 60, hosszú magányos élet után van barátom, de félek az intimitástól, szextől
- Van aki az első perctől kezdve nem tudott szoptatni? Hogy oldottátok meg?
- Hogyan oldottátok meg a szülés idejére a nagyobbik felügyeletét?