Hogyan oldottátok meg a szülés idejére a nagyobbik felügyeletét? (beszélgetés)
:/ Bocsánat! Elfelejtettem jelentkezni...
Rövid történetünk:
A szülés hajnalban indult meg. Értesítettük egy barátnőmet (végülis a korábban említett lány nem vált be), aki a kórházhoz oda tudott jönni nagyon hamar. A folyosón volt Manómmal, amíg megszületett Panna. Közben anyukám és öcsém is felért vidékről, és átvették a "megőrzést"! :)
Ettől jobban nem is sikerülhetett volna, minden klappolt!!!! :)
Ennyi :)
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy lesz "babysitter" egy ismerősöm személyében. Addig agyaltam, míg eszembe jutott a lány :) Elvileg fog tudni segíteni, ha itt az idő. Közel lakik hozzánk, ez sem hátrány, Gergő ismeri, tehát szoktatni sem kell! :)
A nagymamákat - mint már mondtam - nem szeretném "zaklatni", mert mindketten dolgoznak; a munkahelyük nem túl nagyibarát. És különben is nagyobb szükségem lesz majd rájuk a hugica születése után, tehát a szabadságot majd ekkor veszik ki...
A programozásnak utánanéztem, és a férjemmel együtt megegyeztünk, hogy semmiképp sem szeretnénk, ha nem muszáj. Tehát ez az ötlet végleg elvetve, ne rökönyödjön meg senki a tudatlanságomon ezügyben! :)
Szisi! A "folyosós" ötlet tényleg jó, majd addig egyeztetünk az ismerőssel :)
És októberben mindenképpen jelentkezem, hogy végülis hogyan sikerült az elhelyezés :)))
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a segítséget!
Legyen szép napotok! :)
Sziasztok!
Szerintem nem kellene ennyire tartanod a bébiszitterektől. Próbáld ki őket! Rengetegen hirdetik magukat a neten, 20 évestől 70 évesig egyetemistától az óvodapedagógusig számtalan lehetőséged van választani. Nézegettem a különböző oldalakat, ahol fényképes bemutatkozásokkal vannak a bébiszitterek..én tudnék választani közülük:)
Én a helyedben elhívnék néhányat ismerkedni és aki szimpi azzal megbeszéled a részleteket. Nagyon sokan keresnek csak alakalmi elfoglaltságot.
Üdv.
Ez egy nagyon szimpi ötlet, feltéve, ha nem éjfélkor indulsz szülni.
A progarmozott szülésről azért én lebeszélnélek!
Töltsd ki, és az adott találatok között talán lesz olyan, aki nem hat ökör áráért vállalja el Gergőt - és megismerkedni is hajlandó vele a szülés előtt, így nem lesznek "idegenek2 egymásnak! :o)
Köszönöm a segítséget!
Most mennem kell, de még várok ötleteket! :)
Szép napot mindenkinek!
én mindenképp a nagyszülöket választanám,vagy elviszitek az utolsó héten vagy feljönnek,szerintem ellene velük,meg a nagyi is örülne.
Amúgy meg az hogy az első olyan gyorsan történt attól még a második lehet hosszú,de kivánom hogy ne legyen és sok boldogságot!!!
Hát, igen! Pedig már erről is beszéltünk, de Apa a kicsinél is bent akar lenni, mint Gergőnél :)
És tényleg hatalmas segítség, hogy Ő ott lesz velem!!! (a nagyobb érdekében én is felvetettem, hogy akkor inkább legyen Gergővel, én meg majd megoldom valahogy a szülést. Erre az volt a válasz, hogy nem akarja kihagyni ezt az élményt huginál sem; "majd vigyáz Rá valamelyik áplónő odakint" :))) )
A programozásra nem is gondoltam! Ez nem is rossz ötlet!!! Köszi! :)
Átbeszélem a dokimmal a lehetőségeket legközelebb!
én is erre gondoltam alapból, de sajnos kevés olyan van, aki csak alkalmilag vállal "megőrzést", ráadásul akár éjjel is :( Előtte meg szoktatni kellene, de ugyen nem szeretnék sok pénzt kiadni erre, mert abból híjján vagyunk :S
Azért köszi a válaszokat! :)
Még nem volt különösebben több időt távol tőlünk sosem, mert ugye nekem az a feladatom, hogy Vele legyek... :)
A nagyikat nem akarom felköltöztetni, mert ők is dolgoznak, s inkább a szülés utáni 1-1 hétre tartogatom őket, ill. a szabijukat :)
És a kedves apa hol lesz, amíg te szülsz? Ő pontosan tökéletes lenne eme nemes feladatra!
Nálam még az apa sincs itthon, úgyhogy ha menni kell, akkor viszem a kislányomat a mentőben magammal és majd a dédnagymama jön elénk a kórházba, mire mentővel odaérünk. Ez a terv!
További ajánlott fórumok:
- Orgazmus hiány, ti hogy oldottátok meg?
- Kizárólagos szülői felügyeleti jogot gyakorló anya vagyok
- Közös felügyelet
- Milyen okok vezetnek oda, hogy az apuka kapja a pici gyerekek felügyeleti jogát?
- Ti hogy oldottátok meg mikor született a kistestvér a nagyobbik gyermek felügyeletét?
- A nagyobbik fiam mindkét agyféltekét használja... Ez mit is jelent? Valaki hasonló helyzetben?