A helytelen mosástól kissé összetömődött gyapjú ágyneműt hogyan lehet ismét puhává tenni? (tudásbázis)
6. M_Marcsa (válaszként erre: 5. - Vilmi)
2008. okt. 11. 13:31
Legközelebb inkább kézzel mossad, centrifugáljad.
5. vilmi
2008. okt. 11. 10:28
Köszönöm az ötleteket!
A turkálóban viszonylag olcsón vásároltam takarót és párnákat, de némelyik -gondolom a helytelen mosástól- veszített a puhaságából. Sajnos kefélni nem lehet, mert nem sima a szőre, de a lanolinos, balzsamos kezelés jónak tűnik, kipróbálom.
Ha van valakinek konkrét márkaneve, hogy ne sértsük a fórumszabályzatot, privát üzenetben küldje el nekem! Köszi
4. ritaanyu
2008. okt. 11. 09:11
én ha gyapjút mosok vagy nagyon puha vastag ágytakarót mindig teszek az öblítőhöz balzsamot
3. Roni24
2008. okt. 11. 08:21
+ meg kéne próbálni kicsit kikefélni!
2. Bódiné Anikó
2008. okt. 11. 08:08
Talán lanolinos öblitéssel próbáld
1. vilmi
2008. okt. 11. 08:04
A helytelen mosástól kissé összetömődött gyapjú ágyneműt hogyan lehet ismét puhává tenni?
További ajánlott fórumok:
- Helyesírásunk. Helyes vagy helytelen?
- A barátod (férjed) az exével barátok maradtak, (napi telefonkapcsolat). Mit teszel? Elfogadod? Tolerálod? Vagy helytelen?
- Zsebpénz! Általános iskolás gyereknek kell -e zsebpénz?Mi a célja?Mire tanít a helytelenül adott zsebpénz?
- Tetanusz oltástól szilva nagyságú tályog alakult ki, orvos szerint a helytelen fertőtlenítés miatt, járt már valaki így?
- A tegnap vásárolt műszaki cikket vissza lehet vinni, ha helytelen információkat kaptunk róla?
- Okozhat a helytelen taplalkozas gyomorforgato labszagot? Milyen hazi praktikakat ajanlanatok?