A habszifonról tudtok tapasztalatokat mondani? (tudásbázis)
Huu nem semmi mit nem robbantott ki ez a habszifonos téma!!
A lényeg a lényegbe ha nem rakok cukrot a habba akkor nem hizlal ellentétben a habspay-s társaival .
Fogyni max 1-2 kg akarok:)) Mivel 160 cm magas vagyok és 56 kg ez melett 3 gyerköcöm van!:)
Sportolni szeretek rendszeresen mozgok!!
Maga a régi retró érzés fogott meg hogy előveszem a kis habszifonomat és az én általam kutyult habbal ihatom a kávémat:))
Köszönöm mindenkienk
Nekünk is van habszifonunk, de ezer éve nem használtuk. Én is utóízét éreztem.
Én biztos nem tárolnám benne a tejszínt 5 napig, hogy még jobban átvegye azt az ízt...
Egyébként fogyózik, mert csatlakozott egy futócsapathoz...vagy csak nagyon egészségesen akar élni.
Ééééés ez esetben igazam volt a tejhabbal:)
Nem, nem hiszem azt, hogy mindenki fogyózni akar, de a hoxán a legtöbben igen, vagy ha nem fogyózni, akkor megcsalták vagy nem tudja mit akar tőle a pasi vagy nem megy neki a gyerek nevelés vagy bedagadt a hüvelye és hasonló baromsággal vannak elfoglalva. Nehogymár ne férjen bele az én válaszom, ami legalább nem baromság.
De az is lehet, hogy jókor jöttem? Végre volt kibe belekötni?
Ahogy gondoljátok:)
Ha nagyon zavar mindenkit, hogy hozzászóltam, akkor vissza az egész, bezzeg az belefért, hogy ne vegyél habszifont, hanem robotgéppel verd fel.
Ja, azt nem én írtam.
Hirtelen milyen kis okos lett itt mindenki....
A tej nem hizlal annyira.
Azt írta, hogy a kávéba akarja tenni.
Mi nem hizlal?
Amúgy sem ez volt a kérdés.
Ráadásul oké, hogy a kávéba jó a tejhab, de máshol nemigen helyettesíthető vele.
A tejszínhab hizlal.
Miért nem a tejet habosítod? Nekem jobban ízlik.
Kb. 1 dl tejet kicsit megmelegítek és tejhabosítóval felhabozom, majd bele a kávé és az édesítő.
Tejhabosítót kapsz pár száz forintért.
A férjem viszont a tejszínhabot szereti és neki a flakonos habot szoktuk venni. Olcsóbb, egyszerűbb.
egy kis kanál cukrot és egy vaníliát is szoktam bele tenni..
nézd meg milyen szifont veszel..amit én vettem ahhoz nem jó a sima bolti patron..csak a metróban lehet kapni hozzá.itt van és nem tudom használni.(
Én cukrot is szoktam hozzá tenni, és két patront. Egyet 2 dl tejszínhez szoktam. Pár napig áll el, a vége nem biztos, hogy kijön, olyankor a levegőt kinyomjuk, és ha levesszük a szifonfejet, a maradékot még ki lehet kanalazni. Elég sok benne marad néha.
Sok sikert!:)
Sziasztoki most készülök habszifont venni szeretnék tapasztalatokat gyűjteni:))
A fél literes habszifonba elég beletölteni a 0,3 habtejszint és egy patron és kész???
Meddig ál el a hütőben?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Mit tudtok mondani a müanyag abalakokról? Ellene és mellette!
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Tudtok olyan filmet mondani, amiben a főszereplő vak vagy gyengénlátó vagy legalább témába vág?
- Tudtok valami egészségesebb izzadásgátlót mondani, ami nem tartalmaz alumíniumot?
- Dr. Kisfalvi Istvánról tudtok valami tapasztalatot mondani?
- Milyen tapasztalatokat tudtok mondani Dr. Víg Elek VIII. kerületi gyermekgyógyászról?