A fórumokon miért tegezik egymást az emberek? (tudásbázis)
No a visszabújás folyamatát azért megnézném:-))
Lelki szemeim előtt látom amit a pici baba őrült módon furakodik vissza néhány hamis hang hallatán :-)))
eddig még nem jött rám, panasz.. :D
jah persze.. szülőszobán ha valaki elkezdene hamisan énekelni, a gyerek visszabújna..:D anyuka nem örülne..:D
Én pont fordítva tenném. Félnék, hogy a hangom hatására az újszülöttek megállnának a fejlődésben.
Az anyukák pedig már úgyis kifejlődtek, max. felháborodnának egy kicsit :-)))
elárultad, hogy te vagy te, vagy nem?
amúgy a kórházban én fittyet hányok rá, ki mit mond, minden kismamánál önmagam adom, laza vagyok, igyekszem őket is lazítani, jó kedvre deríteni.. bárhogy viselkedik én kedves vagyok, illemtudó.. csak épp laza vidám, mint mindig... :) és szerencsére nagyon sokszor hallom, hogy de jó, hogy ott voltam, kérdezik mikor jövök legközelebb, ha megint találkozunk, akkor :de jó hogy megint te vagy... pedig a fiatalok táborát erősítem.. :)
Szép napot!
Voltam az önkormányzatnál. Az ügyintéző pont olyan volt élőben, mint a neten. Nagyon kedves volt, mosolygott, és sokat viccelődött. Ami lehet fura egy hivatalban, nekem mégis ez szimpatikusabb volt, mint a gépies, mogorva ügyintézés.
Sokszor nem a 'villámviccein' mosolyogtam, hanem eszembe jutott pár írása amit korábban olvastam. Így nem jöttem zavarba sem, és nem nézett hülyének sem, aki vigyorog ha kell ha nem. Megérkezésemkor jó reggeltet köszönt, távozásomkor viszont szervuszt.
Sok fiatal ügyintéző tanulhatna tőle jó modort.
És erről jut eszembe, hogy talán azért alkalmaznak sokszor idősebb bolti eladókat a vállalkozók is, mert a fiatalok általában durvák, modortalanok, flegmák sok esetben. Tisztelet a kivételeknek.
No akkor én rápihenek erre a nemes feladatra, hogy holnap elvégezzem amit vállaltam :-)))
Jó éjszakát :-)
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet az embereket így bezárni, elzárni egymástól?
- Szerinted is minősíthetetlen, hogy ócsárolnak embereket bizonyos fórumokon, mert más a véleményük?
- Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást?
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?
- Miért marják egymást azok az emberek, akik állítólag szeretik egymást?
- Miért értik félre egymást az emberek?