A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk? (beszélgetős fórum)
Nem! :) :)
Most úgy veszem észre, neheztel rám, de azt hittem, legalább erre az egy napra félre teszi a büszkeségét.
Mostanában nem reagáltam a hívásaira, fel sem vettem. Pár napja írtam neki, és nem válaszolt. Sértett a lelkem, majd kiengesztelődik... :)
Most kaptam épp egy sms-t egy távolabbi férfiismerősömtől..
Persze olyantől, aki egykor nem akart annyira távol lenni.. De az már tényleg történelem.
Boldog Nőnapot kívánok!
Đ)-'->--,----
hát igen..de abban mi a ráció?..((
az lenne a lényege ennek az egésznek,hogy megtisztelje a férfi a nőt...
Ettől csak az én bátyám jobb!
Megkérte anyát, vegyen a párja szülinapján valamit, amikor jön, majd elveszi és odaadja. :)
Persze a nő ne tudja. Kész vicc ez is.
"Aztán az a csúcs, hogy el jön a férj és ki fizeti de a nő jön érte. "
hehe... az nem a férj és nem a feleség... illetve a férj, de nem a felesége megy a virágért! :D
Biztos csúny dolog de el mondom nektek. Virágot árúlok.
Nő napon veszik a férfiak a virágot az igaz. DE a nők inkább, a férfiak meg bizásából sok nő vesz virágot.
Aztán az a csúcs, hogy el jön a férj és ki fizeti de a nő jön érte.
Én azt látom olyan kötelezö formát öltött a nő nap. Pedig a nő a leg szebb élőlény a földön.
A nőnap nagyon szép, mert a nőt üneplik.
Nekem most lépnem kell. Csirvirir az első lépések erejéig legyét te a férfi.
Ha minden jól megy és veszi a lapot a srác, akkor utána ismét nő lehetsz :-))))
Sok sikert!
A szerelmes meg olyan, mint a részeg, hogy az adott állapotban bizony gyerekként viselkedik..
A megjegyzés inkább erre vonatkozott.. Meg ugye az aranyos évődésetekre..
Látod nekem is ez fordult meg a fejemben, minek hív még fel késő este? :)
Jót nevettem rajta, mert nem olyan egyszerű volt az az este, megírom priviben, itt nem akarom. :)
ja..nekem is volt egy olyan ártatlan szólásom,hogy mit szeretnél.?..úgy rámnézett..annyira mondott volna valamit ,meghúzta a száját és azt mondta,hogy mondjam?aztán fogott és otthagyott.
valami hihetetlen önuralmat láttam rajta..képes volt otthagyni ahelyett ,hogy mondta volna.
Nagyon gyerekek azok még, drágám...
A férfiak pl. 60 éves korukig azok..
Ma már a lányok is 30-ig..
További ajánlott fórumok:
- Hány órát alszol általában?(éjszaka)
- Fontosnak érzed, hogy Nőnapra felköszöntsenek? És ajándékot is vársz? És mit?
- Androidos mobilokról általában...
- Gondolkodó - Mi foglalkoztat általában, és mi bánt és minek örülsz MOST?
- Mit gondoltok arról, hogy egy lány felköszönt egy fiút születésnapján és a fiú ezt írja vissza neki?
- Miért van az hogy a pénzesebb pasik (30-38 éves) általában jóval fiatalabb (20-28 éves) gyönyörű, bombanőt választanak maguknak?