A fénymásoló üzletekben nyomtatnak penrive-ról? (tudásbázis kérdés)
Persze, kinyomtatják.
A mai világban már nagyon béna fénymásoló üzletnek kell ahhoz lenni, hogy ne legyen ilyen lehetőség.
Annyi a feltétel, hogy meg lehessen nyitni a kinyomtatandó dolgot az ő gépükön is, szóval ne valami furcsa, ritka programmal készüljön - vagy ha mégis, akkor pl. pdf-ben legyen lementve.
World, excel, pdf, jpeg ezekkel nem szokott probléma lenni.
Nekem az a tapasztalatom, hogy senki sem rak szívesen a saját gépébe idegen gépből származó adathordozót (flopy, cd, akármi) a vírusok miatt. A Guruljka által írt forma, hogy e-mailben odaküldi, az jó, de a pendraivot nem biztos, hogy vállalják.
Kérdezz rá náluk telefonon, vagy adjanak egy e-mail címet!
Én a falu könyvtárának küldöm el mailben, amit nyomtatni szeretnék. A kísérőlevélben pár szóban szépen megkérem a könyvtárost, hogy nyomtassa ki, ekkor meg ekkor megyek érte.
Ha úgyis van utam a városba, felhívom a számtech boltot, és előre megbeszélem.
Egy próbát megér.
Nekem is nyomtattak, igaz elég rég volt.
Remélem azóta is ha valaki odaviszi az adathordozóján, megcsinálják. Csak nem fejlődnek visszafelé..
Sajnos nincs itthon nyomtatóm és szükségem lenne valamire nyomtatott formában.
Köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg a környezetre nem károsak, az üzletekben pénzért vásárolt műanyagnak látszó zacskók?
- Mi a véleményed az üzletekben beváltható vásárlási utalványok ajándékozásról?
- Tudja valaki hol, milyen üzletekben lehet Cipzár cimborát venni?
- HP Deskjet F2180 nyomtató, scenner és fénymásoló.....
- Érvényes / hivatalos-e az a felmondás, melyen a munkáltatói aláírás csak fénymásolat?
- Ha színesen fénymásolva adom le az okmányaimat egy munkahelyre, vissza tudnak azzal élni?