A fenekem és a combom lefogyásában segít a biciklizés? (tudásbázis)
Én a spinninget (csoportos teremkerékpározás edző vezetésével) ajánlom MINDENKÉPPEN! HATÁSOS!!!
Néhány éve,még a családtervezés előtt edző voltam egy ilyen helyen és bár 1-2 kg-ot akartam fogyni,sokkal vékonyabb és formásabb lettem: kevesebb zsír, több izom. Valóban akkor égeti a zsírt,ha nem állítod túl nehézre a bicikli ellenállását.Ezt Te érzed,nem kell senkivel versenyezned és annyiszor sem kell feltekerned,ahányszor az edző mondja :-) . Lényeg a gyors,intenzív mozgás, nem a megszakadás,mert akkor vastagít. Sokat izzadsz,sokat iszol,így méregtelenít is.Fontos,hogy utána ne lakj jól,inkább csak valami sovány,fehérjedús kaját egyél,hogy ne az izmaidból fogyj! Pl.csirkemell,joghurt,sovány sajt vagy fehérjeturmix.
Én 1.5 éve minden nap tekerek, sokat formásodott a fenekem, combom.. :)
Szerintem ha kitartóan csinálod, meg lesz az eredménye... Kérdés szobabringa, vagy rendes? :)
További ajánlott fórumok:
- 30+5 napos terhes vagyok. Biciklizés közeben úgy éreztem, mintha valami kifolyna belőlem. Ez lehet magzatvíz?
- Combom van, de hol a fenekem? - segítsetek!
- Egyre jobban pattanásos a combom, fenekem, mit tehetnék ellene?
- Kocogással/futással lemegy a zsír a combomról és a fenekemről? Illetve izmos lesz?
- Pár hete kezdtem el edzeni. A súlyom stagnál, a méreteim nem változtak, mégis feszesebbnek látom a fenekem és a combom. Miért lehet ez?
- Fizikai munka mellett, napi egy óra biciklizés mellett, (étrend is ok) fog vékonyodni a combom és a fenekem?